Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Pytanie dotyczące syntezy metkatynonu

8n398k20k280

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Przeczytałem więc o "5-minutowej syntezie metkatynonu (z pseudoefedryny)", a następne pytanie brzmi:

1.Jak ułatwić krystalizację?
2. czym mogę zastąpić KMnO4 lub gdzie mogę go wyodrębnić lub znaleźć (jakiego rodzaju utleniacza potrzebuję?)
3. czy Methcathinone jest podobny do Crystal Meth, z wyjątkiem tego, że jest silniejszy czy słabszy?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
2. Nie trzeba zastępować nadmanganianu potasu. Jest on często łatwo dostępny jako substancja chemiczna do oczyszczania wody. Warto zajrzeć do sklepów internetowych specjalizujących się w uzdatnianiu wody do użytku domowego.

3. Metkatynon nie jest związany z metamfetaminą. To nie amfetamina, to katynon. Przedrostek "meth" pochodzi od obecności grupy metylowej w cząsteczce, a nie od jakiegokolwiek związku z metamfetaminą.
Efekt jest często porównywany do metapmpetaminy, ponieważ oba są stymulantami. Jednak wiele razy ludzie używają tego porównania, aby wyjaśnić, jak bardzo różni się on od metamfetaminy.
Podobnie jak w przypadku wszystkich psychoaktywnych stymulantów, efekt może się różnić w zależności od osoby. Czytałem raporty z doświadczeń, w których ludzie mówili "duh" i nie sądzili, że daje to jakikolwiek przyjemny efekt, a ludzie doświadczali intensywnej euforii i energii. Proponuję spojrzeć na skarbce doświadczeń Erowid dla siebie.