Question Looking for a vendor Rynek Nemesis

Theodormrl

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Cześć wszystkim
Czy jest tu ktoś, kto ma doświadczenie z Nemesis Marketplace? Zwłaszcza z dostawcami z UE?

Dzięki Theo:)

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
100
Zamówiłem stamtąd kilka rzeczy.
W ciągu ostatnich trzech tygodni złożyłem 5 zamówień na tym rynku, tylko jedno nie dotarło, tylko dwa były "w kraju", a jedno z nich było tym, które nie dotarło.
Wsparcie rynku i proces sipute są całkiem przyzwoite, jeszcze nie straciłem pieniędzy.
Jak dotąd najwięksi sprzedawcy to ci sami, których można znaleźć na Black Pyramid, Tor Market i innych.
Ich prędkość nie jest fantastyczna, ale ich fora są całkiem przyzwoite i pozwalają na ujawnienie źle działających sprzedawców (a także miejsce dla sprzedawców, aby wyjaśnić słabą dostawę itp.) To obecnie mój ulubiony rynek.

shr00mz

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
heyy to shroomz nemesis market jest jednym z moich ulubionych ostatnio zamówiłem trochę mdma od kanadyjskiego dealera o nazwie flavour stop sprzedają coke meth i mdma i wysyłają na cały świat to wszystko co zamówiłem do tej pory.

Mario2121

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇷
Reaction score
1
Przepraszam za opóźnienie, ale właśnie zobaczyłem Twoją wiadomość. Kupowałem od kilku dostawców z nemesis i nie mam żadnych problemów. Można zamawiać od "tom and Jerry", "breaking bad", "popay"... Składałem u nich zamówienia ponad 20 razy i tylko raz dostałem zwrot za zagubiony list.