Psylocyna z DMT

Octopusssss

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Cześć przyjaciele. Jestem zainteresowany łatwą i tanią konwersją DMT do psylocyny. Przeczytałem wszystkie te informacje i spróbowałem tej syntezy, ale nie uzyskałem dobrych wyników. Używałem freebase DMT.

https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/k72yro

Czy ktoś próbował tej metody? Może jest gdzieś jakiś opis lub zdjęcia? Czy ktoś może mi pomóc z informacjami lub może mogę zapłacić komuś przez escrow za ten workup ze zdjęciami ze wszystkimi krokami?

Myślę, że cena prekursorów psylocyny i psylocybiny jest tak wysoka, że synteza z DMT będzie najlepszą opcją.

Jeśli jest jakiś profesjonalny chemik, mogę zapłacić za pomoc w tej syntezie (tylko escrow).

Proszę o pomoc

Last edited:

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Nie próbowałem tego, ale pamiętam, że gdzieś czytałem, że wolna baza psylocyny nie jest stabilna w powietrzu, więc prawdopodobnie musiałbyś zrobić wszystko w obojętnej atmosferze.

Octopusssss

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Argon nie stanowi problemu. Potrzebuję kogoś, kto pokaże mi krok po kroku jak to zrobić. Nie odnoszę sukcesów w tej syntezie i nie wiem dlaczego.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,304
Deals
1
Psylocyna nie jest stabilna w słoiku na oknie, ale w ciemnym słoiku w głębokiej zamrażarce 5 lat to nic. Psylocyna z natury jest zasadą, sól to Psilocybin (fosforan). ale inne sole nie mają fajnych nazw, ponieważ nie występują naturalnie. Psilochloride. nope. psilo....citrate. Myślę, że tak, nazwa i tak się zgadza

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Można to osiągnąć za pomocą enzymu grzyba, 4-specyficznej hydroksylazy tryptaminy. Konwencjonalna chemia byłaby nieefektywna, nawet jeśli sukces jest ostatecznością (wymagałoby to zbyt dużego wysiłku dla niewielkiej ilości).