- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Witam, jestem użytkownikiem stymulantów, może można powiedzieć, że również uzależnionym. Używam kokainy i amfetaminy w zależności od tego, do czego ich potrzebuję, albo do nocnych zmian, albo do clubbingu. Dbam o swoje zdrowie psychiczne i fizyczne, robię 2-tygodniowe przerwy po używaniu przez tydzień itp. Chciałbym dowiedzieć się więcej o zdrowiu zębów i dziąseł. Większość narkotyków, jak wiemy, powoduje suchość w ustach i jest to jedna z najważniejszych rzeczy, o których należy pamiętać, aby pić więcej wody i mniej napojów gazowanych itp. Ze studiów biologicznych wiem, że sativa jest bardzo ważna, ponieważ zabija bakterie, oczyszcza itp. Upewniam się, że piję dużo wody i żuję gumy bez cukru, aby moje usta były "mokre". Ale nadal trochę się boję, ponieważ po zażyciu, gdy jestem na haju, czuję językiem, że niektóre zęby trochę się poruszają (to tylko wtedy, gdy jestem pod wpływem). Chcę wiedzieć, czy są jeszcze inne rzeczy, których mi brakuje i mogę wiedzieć co. Jeśli wiesz, czy możesz mi powiedzieć, jakie witaminy powinienem przyjmować, aby mieć zdrowsze zęby i dziąsła? Zastanawiam się nad kupnem kapsułek z fluorem, czy to dobry pomysł? I mycie zębów co najmniej 2-3 razy dziennie, zależy czy mam trochę wolnego czasu, czy to źle czy dobrze? I wiem, że najlepiej skonsultować się z moim dentystą, ale trzymam moje użycie w tajemnicy, ponieważ ostatnim razem zbyt duże przekonanie spowodowało, że zostałem 24 godziny w małym pokoju i miałem szczęście, że wielu ludzi w systemie sądowym, nawet szef sądu, nie dostało wyroku 5 lat. Dzięki z góry!