Przekształć swoje bogactwo, podnieś swój status

DaxUK

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
24
Cześć. Wygląda na to, że każdy w tym świecie, w którym żyjemy, dąży do gromadzenia pieniędzy i wydawania ich w najdroższych restauracjach, na najlepsze rodzaje narkotyków oraz na zakup wysp, jachtów i samochodów. Nie rozumiemy jednak znaczenia rozumienia pieniędzy. Zauważ, że wspomniałem tylko o wydawaniu pieniędzy na początku tego artykułu, a poziom adrenaliny wzrósł. Dlatego ważną rzeczą w zarabianiu pieniędzy jest to, jak je wydawać. Musimy unikać chciwości i arogancji, ponieważ przyciągają one uwagę agentów federalnych i złodziei. Osoba musi mieć inne przydziały finansowe niż handel narkotykami. Jestem tutaj, aby doradzić ci inne sposoby niż handel narkotykami, aby oczyścić swoją reputację i wyprać brudne pieniądze.

Po pierwsze, handel kryptowalutami:
Handel kryptowalutami jest jednym z najbardziej złożonych obszarów do śledzenia źródła funduszy. W tej dziedzinie, jeśli nauczysz się umiejętności analizy technicznej i właściwych metod handlowych, może to być dla ciebie najlepsza dziedzina po handlu narkotykami, ponieważ pozwala ci prać pieniądze.

Akcje: Akcje są najlepszym sposobem i osobiście z nich korzystałem. Nie chcę zyskać ani stracić; chcę społeczności giełdowej, która składa się z elity. Trzeba dążyć do integracji z tą społecznością. Do diabła z akcjami i zyskiwaniem lub traceniem; chcę wielorybów. Wśród nich zawsze można znaleźć skorumpowanych i znaleźć świetne okazje finansowe.

Nieruchomości: Nieruchomości nie są dalekie od akcji, ponieważ ich społeczność jest również wielka i skorumpowana. Jednak nieruchomości oferują ogromne możliwości, zwłaszcza w dziedzinie rozwoju nieruchomości. Kupujesz zniszczony dom, remontujesz go i wyposażasz, a następnie sprzedajesz. To najlepszy sposób na integrację ze społecznością deweloperów, ponieważ ludzie z branży nieruchomości uwielbiają deweloperów. Ale spróbuj znaleźć ich miejsca spotkań i przedstaw się jako deweloper.

Dołączanie do luksusowych klubów:

Dołączenie do luksusowych klubów jest jednym z najlepszych sposobów na integrację z zamożną elitą miasta, taką jak kluby golfowe i kluby rekreacyjne. Ale mówimy o luksusowych klubach.

Nie można się z nimi zintegrować, nie będąc osobą o czystej reputacji, na przykład będąc jedną z opcji wymienionych powyżej. Tak, są skorumpowani, ale dbają też o swoją reputację. Nie bądź banalną osobą, która chce być znana w mieście jako lord narkotykowy, ponieważ nikt tego nie chce, nawet Pablo Escobar. Dlatego musisz oczyścić swoją reputację przed pieniędzmi. Integracja z elitą przynosi inwestycje i wspaniałe możliwości, które mogą zaoszczędzić pięć lat handlu.

Dziękuję bardzo wszystkim.

Dax

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Ciekawy artykuł

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
Zgadza się, kolego.
Zgadza się...!

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
193
Deals
24
Powiedziałbym, że wszystko zależy od sytuacji, różne kraje mają różne prawa, ludzie mają różne umiejętności. Nie ma dobrych metod. Ale ta renowacja domów to fajny pomysł, w rzeczywistości trudno jest śledzić, ile wydano. :)