Hej bracie, chcę pracę! Jestem gotów produkować filmy, na których syntetyzuję i używam różnych leków, używając mojej prawdziwej twarzy. Proszę tylko o dostarczenie sprzętu laboratoryjnego, chemikaliów i zapłacenie mi za każdy film, na którym z powodzeniem syntetyzuję zamierzony lek. Chcę być publiczną twarzą buntu przeciwko obecnym przepisom antynarkotykowym. Kilka lat temu straciłem nogę z powodu zakrzepu krwi i od tego czasu nigdy nie opuszczam mojego domu, który jest mobilnym domem na odludziu na 4,5 akra prywatnej posiadłości, której jestem właścicielem. Wierzę, że fakt, iż nigdy nie opuszczam swojego domu, w połączeniu z faktem, że wszystkie narkotyki, które syntetyzuję, są na mój własny prywatny użytek, sprawi, że organy ścigania nie będą w stanie zdobyć dowodów, których potrzebują, aby sędzia podpisał nakaz przeszukania, nawet jeśli dowiedzą się, kim tak naprawdę jestem! Planuję wyciąć dziurę w podłodze mojej przyczepy i umieścić w niej beczkę Steele'a, wypełnioną do połowy woreczkami z czerwonym fosforem, a wszystkie moje przyrządy laboratoryjne i narkotyki będą stale wystawione na stole, gotowe do zamiecenia do beczki w jednej chwili, a następnie zapalonej flary! Spróbuj odzyskać dowody z mojej zaimprowizowanej spalarni, nie sądzę! Dodając do tego fakt, że będę zabarykadowany w moim domu, co sprawi, że wymuszone wejście będzie kwestią przecięcia ściany, więc nigdy nie będę zaskoczony nakazem przeszukania i wierzę, że byłbym bezpieczny przed oskarżeniem. Byłbym skłonny transmitować na żywo siebie i moje laboratorium 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, a jeśli policja kiedykolwiek mnie napadnie i nie znajdzie żadnych fizycznych dowodów, które można by wykorzystać przeciwko mnie, wierzę, że wideo, na którym porzucam moje laboratorium, a następnie otrzymuję nakaz przeszukania, będzie złotem internetu! I oczywiście nieustannie dziękowałbym BB za dostarczenie całego sprzętu laboratoryjnego, chemikaliów i narkotyków używanych w moich filmach. Sponsorując moją małą demonstrację, naprawdę nie można stracić! Jak myślisz, jesteś zainteresowany?