Jaką metodę (metodę) syntezy poleciłbyś początkującemu?

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Witam. Chciałbym syntetyzować metamfetaminę i sprzedawać ją. Jestem zupełnie początkujący i szczerze mówiąc prawie nic nie wiem o chemii (znam tylko podstawy). Chciałbym produkować wystarczające ilości w oparciu o ilość pieniędzy, które chcę zarobić (więc powiedziałbym, że 8-10 kg). Zakładam, że będę musiał zacząć od małych dawek (żeby się podszkolić)... Jaką metodę syntezy metamfetaminy byś polecił? Wiedząc, że docelowo chciałbym produkować 8-10kg (najlepiej w tydzień) i że jestem zupełnie początkujący. Domyślam się, że jeśli chcę ją sprzedać, będzie musiała być przynajmniej przyzwoicie czysta i dobrej jakości, więc jest to coś, co należy wziąć pod uwagę.
Dodam, że wolałbym kupować swoje chemikalia w oparciu o syntezę, której się nauczę. Dziękuję.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,830
Deals
666
Na początek powinieneś przestudiować wszystkie opublikowane tutaj techniki. Zapoznać się z używanymi odczynnikami. Zrozumieć, jakie odczynniki można kupić samodzielnie. Wszystkie metody nie są bardzo skomplikowane, wszystko zależy od umiejętności.

RCCRISTIANSEN

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Friends, we need to study this synthesis because it is done with over-the-counter compounds. It is in the book ((Advanced Techniques of Clandestine Psychedelic & Amphetamine Manufacture)) pages 49-54

Attachments

• EOXUv8Sjmo.png
    EOXUv8Sjmo.png
    516.5 KB · Views: 37

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Aby przeprowadzić reakcję chemiczną w kilku krokach, trzeba nauczyć się chemii. To tak, jakby powiedzieć "Chcę napisać powieść, ale nie umiem pisać. Jak mam to zrobić?". Cóż, naucz się do cholery pisać!
Jeśli uczysz się reakcji tak, jak uczyłbyś się przepisu kulinarnego, narażasz się na bardzo duże ryzyko porażki, podobnie jak w przypadku, gdy uczysz się piec suflet, postępując zgodnie z przepisem. 7-8 razy na 10 twój suflet nie wyrośnie i skończysz z opróżnionym i zrujnowanym daniem głównym. Podczas gdy wykwalifikowany kucharz może sprawić, że suflet wyjdzie za pierwszym razem.
Jeśli więc nie zdobędziesz wiedzy na temat chemii i nie będziesz ćwiczyć w małych partiach, aby zobaczyć, co działa, a co nie, najprawdopodobniej zniszczysz cenne prekursory.
W rzeczywistości musisz zrozumieć trochę teorii kwasów i zasad, destylacji, technik oddzielania i suszenia, rozpuszczalności, oczyszczania produktu i sprawdzania produktu końcowego pod kątem czystości i ważności. Dokształć się albo znajdź Waltera White'a, który cię tego nauczy.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Ok, jestem chętny do nauki. Jaki poziom chemii jest do tego wymagany? Wiem o kwasach i zasadach, podstawowe rzeczy ze szkoły średniej, ale nie te uniwersyteckie.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Zacznij więc od prostej rzeczy, takiej jak przeczytanie wątków o gotowaniu mety na tej stronie. Następnie wygoogluj wszystko, co jest dla ciebie niejasne. Obejrzyj filmy na youtube na temat procedur chemicznych (nie, nie znajdziesz żadnych filmów na youtube, w których produkują metamfetaminę, ale znajdziesz wiele, w których wykonują ekstrakcję kwasowo-zasadową, separacje, destylacje frakcyjne itp.), o których mowa w postach, i wygoogluj wszystko na temat wszystkich potrzebnych odczynników, w tym gdzie je kupić.
A jeśli nie jesteś w stanie wyszukiwać informacji w ten sposób, to nie jest to dla Ciebie.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Od kilku dni intensywnie się uczę, korzystam z książki Chemistry - The central science i robię mnóstwo badań. Daję sobie na to kilka miesięcy.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
To jest duch! Teraz, niezależnie od tego, czy skończysz produkując leki, czy nie, zdobyłeś wiedzę na resztę swojego życia. To wartość, której nikt nie może ci odebrać.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
W moim przypadku, niezależnie od tego, czy skończę na produkcji leków, czy nie, zdobędę wiedzę na resztę życia; a także mnóstwo sprzętu, którego być może nigdy nie będę potrzebować lub którego nie będę w stanie się pozbyć.

RCCRISTIANSEN

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Friends, we need to study this synthesis because it is done with over-the-counter compounds. It is in the book ((Advanced Techniques of Clandestine Psychedelic & Amphetamine Manufacture)) pages 49-54

Attachments

• pIEjdBCrHN.png
    pIEjdBCrHN.png
    516.5 KB · Views: 25