- Reaction score
- 3
Bună, (informații despre substanță). Este o Pyrrolidino-fenonă recent sintetizată.
Informații despre substanță:
Denumire banală: 3-Methyl-PVP
IUPAC: 1-(-3-methylphenyl)-2-pyrrolidin-1-yl-pentan-1-one
Este ca alfa-pvp, dar cu un grup metil pe a treia poziție a carbonului pe inelul fenil.
Acest lot este mult mai rău în ceea ce privește asprimea gâtului. Abia dacă pot să-l vaporizez în methpipe...
Este 100% omogenă, pulbere albă pufoasă. Și Htye sunt cunoscute pentru substanțele de înaltă puritate.
Am încercat un re-x cu H20 distilat, dar nu am putut să o aduc înapoi sau să o fac să se cristalizeze. Și sunt foarte priceput în ceea ce privește re-x. Chiar și vânzătorul RC a avut probleme cu recristalizarea atunci când o sintetiza.
Vreau să o fac mai puțin dură...
Produse chimice pe care le am acasă:
HCl 30%
NaOH
H20 distilat
Sticlărie
Vas Re-x
Pahare de sticlă x2
Termometru
pH-metru
Informații despre substanță:
Denumire banală: 3-Methyl-PVP
IUPAC: 1-(-3-methylphenyl)-2-pyrrolidin-1-yl-pentan-1-one
Este ca alfa-pvp, dar cu un grup metil pe a treia poziție a carbonului pe inelul fenil.
Acest lot este mult mai rău în ceea ce privește asprimea gâtului. Abia dacă pot să-l vaporizez în methpipe...
Este 100% omogenă, pulbere albă pufoasă. Și Htye sunt cunoscute pentru substanțele de înaltă puritate.
Am încercat un re-x cu H20 distilat, dar nu am putut să o aduc înapoi sau să o fac să se cristalizeze. Și sunt foarte priceput în ceea ce privește re-x. Chiar și vânzătorul RC a avut probleme cu recristalizarea atunci când o sintetiza.
Vreau să o fac mai puțin dură...
Produse chimice pe care le am acasă:
HCl 30%
NaOH
H20 distilat
Sticlărie
Vas Re-x
Pahare de sticlă x2
Termometru
pH-metru