Se pare că mai trebuie să spun ceva. Am cooperat cu această persoană o singură dată, ceea ce a fost foarte ușor. Am acceptat escrow pentru că am deplină încredere în produsele și serviciile mele. Mulți furnizori nu au acceptat escrow, dar a doua oară Pentru că am cooperat deja unul cu celălalt, facem o parte din bitcoin privat pentru a evita prea mult preț drop.because atunci când prima dată când am primit plata lui escrow, are 100 $ mai puțin și am pierdut bani și el nu a plătit nici o diferență, nu m-am plâns la acel moment pentru că suntem furnizor amabilitate.
De data aceasta a fost nevoie de ceva timp pentru a primi plata lui pentru a ajunge la contul nostru Bitcoin. Acest lucru este normal. Bitcoin ia timp și contul este ocazional instabil. Cu toate acestea, deoarece a lucrat cu alți furnizori răi înainte și a avut o experiență neplăcută,el tratează pe toată lumea ca escroc în avans. A fost doar o mică problemă de plată. L-am rugat să ajute pentru a contacta serviciul clienți Bitcoin pentru că contul nostru nu a primit banii , pentru că am avut această problemă înainte și plata a fost rezolvată de serviciul clienți.
Dar el nu are răbdare sau nu a dat nici un timp pentru noi și nu are încredere în nimeni. El crede că mint. după cum se poate vedea că această persoană este foarte instabilă emoțional. El continuă să mă înjure și să mă amenințe, făcându-mă să mă simt stresat și inconfortabil, dar chiar și așa, am fost calm și nu m-am plâns. În același timp, m-am ocupat activ de problemă pentru el. Înainte ca problema să fie rezolvată, el a postat comentarii proaste la adresa mea pe forumul bb ,A avut un impact negativ.
L-am rambursat deja și nu vreau să mai cooperez cu această persoană. Aceasta este o farsă și o experiență proastă. Vă rugăm să evitați acest client. doar un cuvânt, există mulți furnizori buni și răi, precum și clienți. toată lumea trebuie să fie tratată corect și respectată, vreau doar să arăt adevărata față a acestei probleme și ppl. Nu vreau să spun mai multe despre restul. Este lipsit de sens acum. El a făcut ceea ce a vrut să facă.