Miner21....... spuneți-mi mai multe despre ce vreți să spuneți despre "PGP", vă rog. Ce alte opțiuni există pentru a discuta. Am trimis droguri prin poștă la mine acasă de mai multe ori pentru că nu știam ce altceva să fac. Recent am trimis droguri prin poștă acasă la un prieten. Din câte știu eu, în zona mea de lume nu există niciun dead drop. Tocmai am citit despre cineva care a trimis o scrisoare la o casă nelocuită, dar pachetul nu a fost livrat și, practic, s-a pierdut. Deci există un anumit risc. Sunt de acord cu asumarea riscului, evident, vreau să spun că există o mulțime de corespondență în mișcare. Mă întreb doar dacă nu cumva trec cu vederea o soluție evidentă aici. Cum ar fi VPN pentru OpSec este ușor, doar fă-o. Tor este ușor, doar fă-o. BTC este ușor, doar fă-o. Un e-mail anonim neînregistrat este ușor, doar fă-o. Monero este un pic mai dificil, dar merită, doar fă-o. Trec prin toate astea și apoi le trimit prin poștă acasă la un prieten și sunt la un grad distanță de a fi arestat. Este un punct slab major în planul meu. Ce idei avem?