- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Bună ziua, Sunt un utilizator de stimulente, poate pot spune și dependent. Folosesc cocaină și amfetamină, depinde de ceea ce am nevoie, fie pentru ture de noapte sau clubbing. Iau sănătatea mea mentală și fizică serous ia 2 săptămâni pauze după utilizarea pentru 1 săptămână consecutiv și etc. Și sunt interesat să aflu mai multe despre sănătatea dinților și a gingiilor. După cum știm, majoritatea drogurilor ne usucă gura, iar acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ținem cont, să bem mai multă apă și mai puține sucuri și așa mai departe. După cum știu din studiile de biologie, sativa este foarte importantă pentru că ucide bacteriile, curăță etc. Am grijă să beau multă apă și să mestec gume fără zahăr pentru a-mi menține gura "umedă". Dar sunt încă un pic speriată pentru că, după ce consum în timp ce sunt drogată, simt cu limba că unii dintre dinții mei se mișcă puțin (asta numai în timp ce sunt sub efecte). Vreau să știu dacă mai sunt și alte lucruri care îmi lipsesc și poate știu eu ce. Dacă știți, îmi puteți spune ce fel de vitamine ar trebui să iau pentru dinți și gingii mai sănătoase? Mă gândesc să cumpăr capsule cu fluor, este o idee bună? Și să-mi spăl dinții de cel puțin 2-3 ori pe zi, depinde dacă mai am timp liber, e rău sau bine atât de mult? Și ik este cel mai bine să se consulte cu dentistul meu, dar Im păstrarea utilizarea mea privat, deoarece ultima dată crezând prea mult a ajuns să stau 24 de ore într-o cameră mică și am fost norocos să aibă o mulțime de ppl în sistemul judiciar, chiar șeful instanței pentru a nu obține sentința de 5 ani. Mulțumesc în avans!