- Reaction score
- 51
Hej, tak som sa rozhodol podeliť sa ako o svoj prvý príspevok na tomto fóre, je jednoduchý veľmi účinný spôsob, ako si postaviť vlastný hašiš alebo kokaínový lis s materiálmi, ktoré ľahko nájdete v každom železiarstve a na internete.
Celá stavba ma stála približne 35 € za samotný lis a ďalších 50 € za formu, odporúčam objednať si na Amazone formu na rezanie na cnc stroji, pretože vám poskytne profesionálny plochý a rovno vyzerajúci finálny produkt.
ČASTI:
Forma: Existuje niekoľko rôznych sices "Pre Press mold for Rosin", ktoré nájdete na Amazone. ~50€
Lis:
Lis s pákovým mechanizmom 4 tony.
~15€
Závit 2x 40 cm tyč M10 ~5 €
6x malý ,1x veľký základný plech s predvŕtanými otvormi ~10€;
8 × matice M10, 4x skrutky M4 + matice ~5 €
Superlepidlo na upevnenie matíc ~1€
Pomocou tejto metódy je ľahké dať vašej koksovej tehle opäť pečiatku, po tom, čo bola vyrezaná, alebo môžete tiež celkom ľahko vylisovať nejaký falošný Hash s týmto!
Dúfam, že vám tento malý stavebný návod pomôže. Najmä ako doplnok k najnovšiemu videonávodu o výrobe falošného hašiša môže byť thivs užitočný!
Greez!
Celá stavba ma stála približne 35 € za samotný lis a ďalších 50 € za formu, odporúčam objednať si na Amazone formu na rezanie na cnc stroji, pretože vám poskytne profesionálny plochý a rovno vyzerajúci finálny produkt.
ČASTI:
Forma: Existuje niekoľko rôznych sices "Pre Press mold for Rosin", ktoré nájdete na Amazone. ~50€
Lis:
Lis s pákovým mechanizmom 4 tony.
~15€
Závit 2x 40 cm tyč M10 ~5 €
6x malý ,1x veľký základný plech s predvŕtanými otvormi ~10€;
8 × matice M10, 4x skrutky M4 + matice ~5 €
Superlepidlo na upevnenie matíc ~1€
Pomocou tejto metódy je ľahké dať vašej koksovej tehle opäť pečiatku, po tom, čo bola vyrezaná, alebo môžete tiež celkom ľahko vylisovať nejaký falošný Hash s týmto!
Dúfam, že vám tento malý stavebný návod pomôže. Najmä ako doplnok k najnovšiemu videonávodu o výrobe falošného hašiša môže byť thivs užitočný!
Greez!
Attachments
-
dUeLtkVzJg.jpg7 MB · Views: 814
-
NCsoRhlEZL.jpg6.2 MB · Views: 682
-
kWu4GqxnFz.jpg7.1 MB · Views: 652
-
4Ij5vM0nfa.jpg6.7 MB · Views: 674
-
puIRieWjvT.jpg6.1 MB · Views: 638