Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Identifikácia met enantomérov (rozdelená kyselina vínna)

Gustavoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý deň, potrebujem pomôcť s identifikáciou enantomérov. Plavec urobil delenie pomocou kyseliny vínnej 87-69-4 vo vode. Na prvej fotografii je produkt, ktorý získal z filtrovanej vody, a na druhej z pevného vínanu. Viem, že vo vode by mal byť izomér d, ale podľa štruktúry kryštálov sa mi zdá, že bol v pevnom vyzrážanom vínane. Aký je váš názor?
Xm92hkdbi1
P8iTnjVxYF

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,335
Deals
OMDIzVJ2b9
Páči sa mi č. 2, pretože je D. č. 1, t o naozaj nevyzerá ako L. Ale aj kryštáliky tartaru môžu vyzerať trochu inak ako kryštáliky hydrochloridu. Odstránil tartrát a reprotonát obidva ak, alebo ani jeden, alebo len ten druhý? obrázok? Obrázok kryštálov tartrátu pre porovnanie

Gustavoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Oba obrázky sú už hcl kryštály. Na uvoľnenie z vínanu sa najprv použil hydroxid, po ktorom nasledovala titrácia HCl

Gustavoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Môj pevný tatarák vyzeral ako dlhé tenké ihly. Keďže vyzrážaná vínna soľ sa po zahriatí pred filtráciou nechala pomaly ochladiť

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
55
2. Je to váš dmet,
1 mala oveľa viac rôznych foriem kryštálov

Gustavoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý deň, uvádzam aktualizáciu. Ďakujem za vaše názory, ale podľa ľudí, ktorí to vyskúšali, hovoria, že silnejší výrobok je na fotografii č. 1

door

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Môžete vysvetliť, ako ste to urobili?