• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Methamphetamine Ma - huang - ephedra - prešívanie, extrakcia, výroba

Methamphetamine

random1

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Zdravím všetkých. Veľa sa tu diskutuje o tom, čo vyrábať, kde zohnať debny, pseudo, či ísť metódou p2p a tak ďalej... Načítal som si veľa vecí, patenty na výrobu efa pomôcok na kvasinky a benzaldehyd. Ale predtým sa to robilo takýmto spôsobom, že sa efa vytriasala priamo z násypky. Je viacero pivovarov a asi ten najvýkonnejší dáva asi 10g efa na 100g ( sušiny ? ) teraz neviem, či je to sušina alebo čerstvá, ale asi je to už jedno. Mimochodom, niekde tu na fóre je návod na extrakciu. Skôr sa chcem spýtať, či niekto túto extrakciu skúšal ? Raz som si z dovolenky priniesol nejakú dýku, asi 50 g sušenej, možno aj viac. Extrahoval som a skončil som so zeleným gélom, nedokázal som z neho urobiť hcl ani číry bezfarebný základ. Neskôr ma však napadlo, či by sa zelený gél nedal zreagovať aj priamo s I/Rp ? Bolo by to možné? Má s tým niekto skúsenosti? Vďaka a veľa šťastia.

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
95
Syntetizácia metamfetamínu s Efedrou
Približne 425 gramov mletého rastlinného materiálu efedra sa trikrát umylo metanolom. Umývanie metanolom bolo zhromaždené a povolené odparte, aby ste vytvorili zeleno-hnedú dechtovú látku. K tomuto materiálu sa pridalo 250 ml 57% roztoku kyseliny hydriodovej a 9,5 gramu červenej fosfor v 1000 ml banke s guľatým dnom. Banka bola vybavená pracovným kondenzátorom a vyhrievacím plášťom. Zmes bola zahriata a povolená reflux približne 5 hodín. Vodný reakčný roztok bol filtrovaný, vyrobený z NaOH (pH > 12), potom extrahovaný do trichlórtrifluóretánu (Freon-113). Organický roztok sa sušil na bezvodom Na2tak4. Potom sa do freónu prebublával plyn chlorovodíka, čo malo za následok kryštalizáciu konečného produktu ako hydrochloridovej soli812. Vzorky reakčnej zmesi sa odobrali v rôznych časoch počas syntézy. Tieto vzorky boli bazifikované, extrahované na metylénchlorid a analyzované na GC-IRD a GC-MSD. Vzorky sa odobrali pri reakcii 60, 127 a 310 minút syntéza. preložene zo zdroja:
erowid*org/archive/rhodium/chemistry/ephedra.html

Fosforus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vyskúšal to už niekto reálne. ? Viem, kde na juhu pri mori rastie veľa chvojníka. Podľa tohto TEKU by malo byť zelené bahno schopné reagovať klasicky