Question Moje výsledky pretrepávania a pečenia s fotografiami

marges

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Dobrý deň,

Niekoľkokrát som to pretrepala a upiekla a po vysušení práškov, ktoré som nechala dlho filtrovať, som to skúsila na fólii a nekryštalizovalo to. Na fólii sčernel, dym takmer nikdy nevychádza, ako je vidieť na obrázkoch. Kde si myslíte, že som urobil chybu? Alebo si myslíte, že by som mal pokračovať?

ZEC7UjuSd2

8dgbTrKX6F
P59Q38sT06
Q6AvgJZcaE
P2opBCxOQX

marges

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Dobrý deň,

Niekoľkokrát som pretrepala a upiekla a po vysušení prášku, ktorý som nechala dlho filtrovať, som ho skúsila na fólii a nekryštalizoval. Na fólii to sčernelo, ako je vidieť na obrázkoch, dym takmer vôbec nevychádza. Kde som podľa vás urobil chybu? Alebo mám pokračovať?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,284
Deals
1
Shake and bake (pretrepať a upiecť) je v širšom zmysle štýl výroby, môže sa vykonávať so se Era chemikáliami a dokonca aj reakciami. Potrebujeme vedieť, čo ste robili, aby sme vôbec mohli hádať. Povedali ste, že to mám dokončiť? Mohla by to byť veľmi dobre kopa škrobu z tabletiek, ak ste ich neextrahovali, ktorá nasiakla voľnou metamfetamínovou bázou, ktorá je žltá a olejnatá a schne veľmi pomaly, aknto je to, musíte extrahovať voľnú bázu z odpadu a hcl ju

marges

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Postupoval som podľa tu uvedených krokov. Zaplynul som hcl a sodnú soľ v tekutej forme, ale nezasnežilo. Musím ten prášok dať do nádoby, pridať hcl a vysušiť?

marges

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Alebo musím pridať hcl a znova filtrovať?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,284
Deals
1
Ak je v ňom metanol, metán sa voľne rozpúšťa v metanole, a preto sa nezráža

Idrinkanhydrousammonia

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Určite by ste mali efedrín prečistiť 3 studené premytia acetónom a rekryštalizácia 99 % izopropylalkoholom by bola dokonalá

marges

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Aký je teda dôvod, prečo je výsledný prášok žltý a mastný? Je to preto, že liek proti chladu, ktorý používam, je znečistený?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
209
Ak nezverejníte podrobnosti o tom, čo ste robili, čo ste mali, čo ste použili, ako dlho atď. Nikto vám, žiaľ, nemôže poskytnúť rady alebo návrhy na základe obrázkov.