Hej, brat, chcem prácu! Som ochotný vytvoriť videá, v ktorých budem syntetizovať a používať rôzne lieky s použitím svojej skutočnej tváre. žiadam ťa len o poskytnutie laboratórneho riadu, chemikálií a zaplatenie za každé video, v ktorom úspešne syntetizujem zamýšľaný liek. Chcem byť verejnou tvárou vzbury proti súčasným drogovým zákonom. Pred niekoľkými rokmi som prišiel o nohu v dôsledku krvnej zrazeniny a odvtedy nikdy neopúšťam svoj domov, ktorým je mobilný dom uprostred ničoho na 4,5 akra súkromného pozemku, ktorý vlastním. Som presvedčený, že skutočnosť, že nikdy neopúšťam svoj domov, v kombinácii s faktom, že všetky drogy, ktoré syntetizujem, sú určené na moje súkromné použitie, by spôsobila, že orgány činné v trestnom konaní by neboli schopné získať dôkazy, ktoré potrebujú na to, aby niekedy prinútili sudcu podpísať príkaz na prehliadku, aj keby zistili, kto vlastne som! A plánujem vyrezať dieru v podlahe môjho prívesu a dať do nej sud Steele, naplnený do polovice vreckami s červeným fosforom, a všetky moje laboratórne pomôcky a drogy mať neustále rozložené na stole, pripravené na to, aby som ich mohol v okamihu zmiesť do suda a následne zapáliť svetlicu! Skúste získať dôkazy z mojej improvizovanej spaľovne, to si nemyslím! Keď k tomu pridám fakt, že budem zabarikádovaný vo svojom dome, takže násilné vniknutie bude otázkou preťatia steny, takže ma nikdy neprekvapí príkaz na prehliadku, verím, že budem v bezpečí pred trestným stíhaním. Bol by som ochotný naživo prenášať seba a svoje laboratórium 24 hodín denne, 7 dní v týždni, a ak ma polícia niekedy prepadne a nájde nulové fyzické dôkazy, ktoré by mohla použiť proti mne, verím, že video, na ktorom sa zbavujem svojho laboratória a potom mi doručia príkaz na prehliadku, by bolo internetovým zlatom! A samozrejme by som neustále ďakoval BB za poskytnutie všetkého laboratórneho náčinia, chemikálií a drog použitých v mojich videách. Sponzorovaním mojej malej demonštrácie naozaj nemôžete stratiť! Čo myslíte, máte záujem?