Question Domača proizvodnja (popravite me, če se motim)

Gusfring666

Don't buy from me
Resident
Reaction score
262
1--> Odprite inhalatorje, par res ostrih rezil bi morali dati. V kozarec dajte kloake, ki so bili v njem, in zaprite pokrov (ne pozabite, da boste uporabili dvanajst kloakov).

2-->V posodi zmešajte 1/3 unče vode z 2/3 unče muriatne kisline. V to raztopino stresite bombaž in ga pet minut gnetite z rokami. (VEDNO se prepričajte, da imate na rokah rokavice iz gume.) Če imate debelo kožo, lahko to počnete z golimi rokami. Po gnetenju iz filtrov iztisnite ves sok in jih zavrzite.

3--> Preostalo tekočino prefiltrirajte v četrti kozarec. To bo treba storiti večkrat, da odstranite tisti grozni vonj. Kemikalije v inhalatorjih so bile vezane na HCl, olja pa so bila filtrirana. Filtre zavrzite.

4--> V stekleničko nalijte toliko raztopine, da bo ostala 1/3 poplave. Morebitni sok, ki ga lahko prihranite, shranite za prihodnjo serijo.

5--> V steklenico vlijte 1/4 čajne žličke kristalov kavstične sode in pretresite. To storite previdno, saj se bo mešanica segrela in se bo sprostila. Ta korak ponavljajte, dokler mešanica ne ostane motna.

6--> Napolnite stopenjsko stekleničko v preostalem delu z etrom. Steklenico pokrijte in jo stresajte približno osem minut. Precej pomembno je, da vsako molekulo proste baze čim dlje izpostavite etru.

7-->Zmes pustite stati. Nastala bo vmesna plast, ki je precej tanka. S stranico steklenice udarite, da bo ta plast čim tanjša.

8-->Z kapalko odstranite zgornjo plast, pri tem pa pazite, da iz vmesne plasti ne vzamete ničesar. Zgornjo plast shranite, preostalo pa preigrajte.

9--> Steklenico napolnite do polovice z vodo in približno desetimi kapljicami kisline. V stekleničko nalijte zgornjo plast iz koraka (8) in jo zaprite. Steklenico dve minuti stresajte. Ko se usede, odstranite zgornjo plast in jo zavrzite. Prosta baza je zdaj pritrjena na mešanico HCl/voda.

10--> Če imate ostanke iz koraka (3), ponovite postopek z njimi.

11->Raztopino v skledi Pyrex izparevajte pri nizki temperaturi. To lahko storite na štedilniku, vendar sem ugotovil, da bodo preostali kristali metamfetamina, če jo pustite na vodnem grelniku (na primer tistem, ki zagotavlja toplo vodo za vaš dom) 2 ali 3 dni.

Gusfring666

Don't buy from me
Resident
Reaction score
262
V 9. koraku se prepričajte, da niste uporabili preveč vode. Ne pozabite, da je to To je voda, ki jo morate izhlapeti.

Elcochiloco

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
V redu, hvala.

Godislier

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Objavite več vsebin

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,285
Deals
1
Izdelava zdravila za sinuse iz zdravila za sinuse, kajne? Ja. Tega nisem prebral takoj, vendar sem ga že prebral ali 5 podobnih. Ne mečite denarja stran, psevdoefedrin lahko kupite v trgovini. 3600 mg na dan in 9000 mg na mesec. 9 gramov. To lahko storijo tudi vaši prijatelji. Na spletu lahko kupite 7,5 grama na mesec. Kar poskušaš storiti, ne deluje, če pa bi to storil, bi bilo še vedno neuporabno in ti inhalatorji so lik $ 10 / kos za 200mg og dekongestant @G.Patton ste odobrili to sporočilo? Kaj se tu dogaja?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,285
Deals
1
Izvedli ste A/B ekstrakcijo inhalatorja.. ki po nobeni definiciji tega izraza ni proizvodnja