morda ni freebase... verjetno je to sol, kar bi pojasnilo, zakaj nima čudnega vonja in v bistvu sploh nima vonja.... Če bi bila freebase, bi imela smešen vonj.
Če gre za soli, je običajno okoli 20 mg naenkrat... to je adderal... in največji terapevtski odmerek za to je 20 mg 3-krat na dan... morda je do 30 mg 3x na dan. Vendar tega ne želite storiti takoj iz vrat..... Rekreativno, mislim, da je to odvisno od vas, domnevam. jaz sem najprej vzel kot 60mg, nato pa 40mg naenkrat po potrebi... to je samo jaz, ne vem, kaj so drugi naredili. Vendar tega nisem počel vsak dan in sem seznanjen z njegovimi učinki... vseeno.... na tvojem mestu bi raztopil en gram v 1000 ml ali litru vode. Če zaužijete 20 mililitrov, zaužijete 20 mg, ne glede na to, za kakšno sol gre. Za začetek pijte po 10 ml naenkrat in preverite, kaj vam to pomeni, morda celo 5 ml. S tem redčenjem se lahko resnično prepričate, da imate nadzor nad tem, koliko jemljete. v bistvu ste kupili 5000 odmerkov 20 mg ... v bistvu 4,5 leta v vrednosti 60 mg na dan