- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Pozdravljeni, sem uporabnik poživil, morda lahko rečem tudi odvisnik. Uporabljam kokain in amfetamin, odvisno od tega, za kaj ga potrebujem, bodisi za nočne izmene bodisi za klubske zabave. Za svoje duševno in telesno zdravje skrbim resno, po enem tednu uporabe imam dva tedna premora itd. Zanima me več informacij o zdravju zob in dlesni. Večina drog, kot vemo, povzroča izsušitev ust in to je ena od najpomembnejših stvari, ki jih je treba upoštevati, piti več vode in manj gaziranih pijač itd. Kot vem iz študija biologije, je sativa zelo pomembna, saj ubija bakterije, čisti itd. Skrbim, da pijemo veliko vode in žvečimo žvečilke brez sladkorja, da so moja usta "mokra". Vendar sem še vedno nekako prestrašen bcs po uporabi, medtem ko Im visoko čutim z jezikom, da se nekateri moji zobje malo premikajo (to je samo, ko sem pod učinki). Hočem vedeti, ali so še kakšne druge stvari, ki jih Im manjka, in morda vem, kaj. Če veste, ali mi lahko poveste, kakšne vitamine naj vzamem za toplejše zobe in dlesni? Razmišljam o nakupu kapsul s fluoridom, ali je to dobra ideja? In umivanje zob vsaj 2-3-krat na dan, odvisno od tega, ali imam še kaj prostega časa, je tako veliko slabo ali dobro? In ik je najbolje, da se posvetuje z mojim zobozdravnikom, vendar Im ohranja svojo uporabo zasebno, saj je zadnjič verjamem preveč dobil me bivanje 24 ur v majhni sobi in sem imel srečo, da je veliko ppl v sodnem sistemu, celo šef sodišča, da ne bi dobili 5 let kazni. Hvala vnaprej!