Katero metodo sinteze (meth) bi priporočili za začetnika

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Pozdravljeni. rad bi sintetiziral metamfetamin in ga prodajal. Če sem iskren, sem popoln začetnik in o kemiji ne vem skoraj ničesar (poznam le same osnove). Rad bi izdelal zadostno količino glede na količino denarja, ki jo želim zaslužiti (tako bi rekel 8-10 kg). Predvidevam, da bom moral začeti z izdelavo majhnih odmerkov (da se bom usposobil)... Kakšno metodo sinteze metamfetamina bi priporočili? Ob zavedanju, da bi sčasoma rad izdelal 8-10 kg (idealno v enem tednu) in da sem popoln začetnik. Mislim, da bo moral biti metamfetamin, če ga bom na koncu želel prodajati, vsaj spodobno čist in kakovosten, tako da je to nekaj, kar je treba upoštevati.
Dodal bi še, da bi raje kupoval svoje kemikalije na podlagi sinteze, ki se je bom naučil. Hvala.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,817
Deals
666
Za začetek morate preučiti vse tukaj objavljene tehnike. Preučite reagente, ki se uporabljajo. Razumite, katere reagente lahko kupite sami. Vse metode niso zelo zapletene, vse je odvisno od spretnosti.

RCCRISTIANSEN

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Friends, we need to study this synthesis because it is done with over-the-counter compounds. It is in the book ((Advanced Techniques of Clandestine Psychedelic & Amphetamine Manufacture)) pages 49-54

Attachments

• EOXUv8Sjmo.png
    EOXUv8Sjmo.png
    516.5 KB · Views: 21

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Če želite izvesti kemijsko reakcijo v več korakih, se morate naučiti kemije. To je tako, kot če bi rekel: "Rad bi napisal roman, vendar ne znam pisati. Kako naj ga napišem?". Naučite se pisati!
Če se reakcije naučite le tako, kot bi se naučili recepta, obstaja zelo velika nevarnost neuspeha, tako kot če se naučite speči sufle le po receptu. V 7-8 od 10 primerov vam sufle ne bo uspelo vzhajati in na koncu boste imeli izpraznjeno in uničeno glavno jed. Medtem ko bi se izurjenemu kuharju to posrečilo že v prvem poskusu.
Če se torej ne izobražujete o kemiji in se ne usposabljate z majhnimi serijami, da bi videli, kaj deluje in kaj ne, boste najverjetneje na koncu uničili dragocene predhodnike.
Pravzaprav morate razumeti nekaj o teoriji kislin in baz, destilaciji, tehnikah ločevanja in sušenja, topnosti, čiščenju izdelka ter preverjanju čistosti in veljavnosti končnega izdelka. Izobražujte se sami ali pa poiščite Walterja Whita, ki vas bo učil.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Okej, pripravljen sem se učiti. Katera raven kemije je potrebna za to ? Poznam kisline in baze, osnovno srednješolsko znanje, ne pa univerzitetnega.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Zato začnite s preprosto stvarjo, kot je dejansko branje niti o kuhanju metamfetamina na tem spletnem mestu. Nato vse, kar vam je nejasno, poiščite v Googlu. Oglejte si videoposnetke na youtubu o kemijskih postopkih (ne, na youtubu ne boste našli videoposnetkov, v katerih bi izdelovali metamfetamin, našli pa boste veliko takih, v katerih izvajajo kislinsko-bazično ekstrakcijo, ločevanje, frakcionirano destilacijo itd. itd), ki so omenjeni v prispevkih, in v google vpišite vse o vseh reagentih, ki jih potrebujete, vključno s tem, kje jih lahko kupite.
In če niste sposobni iskati informacij na ta način, to ni za vas.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Zadnjih nekaj dni se pridno učim, uporabljam knjigo z naslovom Kemija - osrednja znanost in opravljam na tone raziskav. Dala si bom nekaj mesecev časa.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
To je duh! Ne glede na to, ali boste na koncu izdelovali zdravila ali ne, ste zdaj pridobili znanje za preostanek življenja. Vrednota, ki vam je nihče ne more vzeti.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
V mojem primeru bom, ne glede na to, ali bom na koncu izdeloval droge ali ne, pridobil znanje do konca življenja; pa tudi na tone opreme, ki je morda nikoli ne bom potreboval ali se je bom lahko znebil.

RCCRISTIANSEN

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Friends, we need to study this synthesis because it is done with over-the-counter compounds. It is in the book ((Advanced Techniques of Clandestine Psychedelic & Amphetamine Manufacture)) pages 49-54

Attachments

• pIEjdBCrHN.png
    pIEjdBCrHN.png
    516.5 KB · Views: 9