AB-CHMINACA piroliz ürünleri

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,089
Deals
1

YZ7aQNBtvp

Giriş

Esrar, Amerika Birleşik Devletleri'nde en sık kullanılan kötüye kullanım maddesidir. Yasallaştırma çabaları nedeniyle artan bulunabilirlik ve azalan zarar algısı, artan kullanımla ilişkilendirilmiştir. Esrarın sigara (joint) veya pipo şeklinde içilmesi en yaygın kullanım yöntemleri olmaya devam etse de, elektronik sigara (e-sigara) cihazlarının esrar özleriyle aşılanmış e-sıvıları buharlaştırmak için uyarlanması, özellikle esrar bitkisinin birincil psikoaktif bileşeni olan yüksek konsantrasyonlarda Δ 9-tetrahidrokanabinol (THC) içeren esrar yağı veya mumu buharlaştırabilen gençler ve genç yetişkinler arasında popülerlik kazanmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki eyaletlerin neredeyse yarısı esrarın yasal tıbbi ve/veya eğlence amaçlı kullanımına izin veren yasaları kabul ettiğinden, esrar ürünlerinin elektronik sigaraya dönüştürülmesindeki bu artış eğiliminin devam etmesi muhtemeldir. Buna ek olarak, AB-CHMINACA (CAS Numarası 1185887-21-1; bazen yanlışlıkla "sahte marihuana", "baharat" veya "bitkisel tütsü" olarak adlandırılır) gibi sentetik kannabinoidleri aerosol içinde vermek için e-sigara kullanımı bildirilmiştir. Literatürde AB-CHMINACA piroliz ürünlerinin etkileri hakkında bilgi bulunmamaktadır. Bu bileşiklerin kullanımının davranışsal ve toksikolojik sonuçları seyrek olarak incelenmektedir. Bu makalede, ısıtma süreci ve sigara içerken maddelerin termal ayrışması hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Karakterize edilmemiş sentetik kannabinoidlerin insanlardaki etkilerinin araştırılması mümkün olmadığından, bu bileşiklerin farmakolojisini inceleyen araştırmaların çoğu hayvanlar üzerinde yapılmıştır. Yine de, insanlarda en yaygın uygulama yolu sigara olmasına rağmen, bugüne kadarki klinik öncesi araştırmaların çoğu, yalnızca birkaç istisna dışında, enjekte edilen THC veya diğer kannabinoidlerin kullanımını kullanmıştır. Bazı çalışmalarda, sentetik kannabinoid ürünlerinin içilmesinden sonra gözlendiği gibi, hızlı bir başlangıç hızına izin verebilecek intravenöz uygulama kullanılmıştır; ancak davranışsal çalışmaların çoğunda intraperitoneal veya subkutan enjeksiyonlar kullanılmıştır. Metabolizma sırasında, sentetik kannabinoidlerin bazı metabolitlerinin ana bileşiklerinden farklı in vivo etkiler üretmesiyle kimyasal değişiklikler meydana gelir. Buna ek olarak, sentetik kannabinoidlerin elektronik sigara veya sigara yoluyla ısıtılması veya yakılması, depolama sırasındaki bozulma gibi kimyasalların kendilerini değiştirebilir. Çeviriye daha uygun bir uygulama yolu olarak inhalasyonun kullanıldığı hayvan modelleri, bu faktörlerin tanımlanmasında faydalı olabilir ve bu da sentetik kannabinoidlerin insanlardaki etkilerinin daha doğru tahmin edilmesini kolaylaştırabilir.

Oui0jX2bJr

AB-CHMINACA
'nınönerilen gözlemlenen pirolitik ürünlerine termal bozunma dökümü

Araştırmacılar, THC'ye kıyasla daha yüksek afiniteye ve bazı durumlarda daha yüksek etki gücüne sahip olan seçilmiş sentetik kannabinoidlerin (CP 55,940, AB-CHMINACA, XLR-11 ve JWH-018) etkilerini incelemeyi seçmiştir. AB-CHMINACA ,XLR-11 ve JWH-018'in "sahte marihuana" ürünlerinde bulunduğu bildirilmiştir. İnhalasyonun kullanılabilmesi kannabinoid araştırmaları için birkaç nedenden dolayı önemlidir: (1) eğlence amaçlı ve tıbbi marihuananın devlet düzeyinde yasallaştırılması potansiyel maruziyeti artırmıştır, (2) insanlar ve preklinik modeller arasında uygulama yolunda daha fazla eşdeğerlik sonuçların translasyonel uygunluğunu artırabilir ve (3) uyuşturucu kullanımının bazı toksikolojik veya diğer sağlık etkilerinin (pulmoner) inhalasyona özgü olması muhtemeldir ve diğer uygulama yollarını kullanan çalışmalarda tespit edilemeyebilir.
TxWjDPrQuA
AB-CHMINACA'nın öngörülen metabolitleri. Metabolitler dört öngörülen metabolik dönüşümden üretilir - (1) sikloheksil halkasının hidroksilasyonu, (2) terminal amidin hidrolizi, (3) iç amidin hidrolizi ve (4) izopropil grubunun hidroksilasyonu/oksidasyonu. Kısaltmalar, tahmin edilen metabolitlerin (M) kronolojik sıraya göre (M1 ve M2) numaralandırılmasını ifade etmektedir.

Sonuçlar

Özetle, başlangıçta araştırma aracı veya ilaç adayı olarak geliştirilen sentetik kannabinoidler, "bitkisel tütsü", "sahte ot", "baharat" ve "K2" gibi terimlerle etiketlenen ürünler şeklinde kötüye kullanım ilaçlarına yönlendirilmiştir. AB-CHMINACA, AB-PINACA ve FUBIMINA. Bu çalışmanın sonuçları AB-CHMINACA, AB-PINACA ve FUBIMINA'nın farmakolojik etkilerinin Δ9-THC, JWH-018, CP47,497 ve WIN55,212-2 dahil olmak üzere farklı kimyasal sınıflardan psikoaktif kannabinoidlerle örtüştüğünü göstermektedir. Bu üç bileşiğin her biri CB1 ve CB2 kannabinoid reseptörlerine bağlanır ve bunları aktive eder, farelerde karakteristik bir kannabimimetik etki tetradı oluşturur ve Δ9-THC ayrımında Δ9-THC ile ilişkili açıklığa yanıt vermede doza bağlı artışlar üretir.

Bileşikler arasındaki birincil fark, CB1 reseptör bağlanma afiniteleri ile korele olan güç sıralaması ile güçleridir: FUBIMINA < Δ9-THC < AB-PINACA < AB-CHMINACA. Özellikle, bu bileşiklerin üçü de Δ9-THC'nin düşük kısmi agonizmine kıyasla [35S] GTPγS bağlanma deneyinde yüksek etkinlikte agonistlerdir. İronik olarak, AB-PINACA ve AB-CHMINACA, benzersiz kimyasal yapıları ve yüksek CB1 reseptör etkinlikleri (yani, >CP55,940) nedeniyle araştırma araçları olarak bilim camiasının potansiyel ilgisini çekmektedir.

AB-CHMINACA kullanırken, güçlü etkisini göz önünde bulundurmanız gerekir. Ayrıca piroliz ürünlerinin ve vücuttaki metabolizmasının idrarda ve kanda tespit edilebileceği gerçeğini de göz önünde bulundurun. Bu, düzenli olarak uyuşturucu için tıbbi muayenelerden geçen kişiler için önemli olabilir
.

Last edited by a moderator:

Ali Newman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Bitmiş ürün için herhangi bir güvenilir tedarikçi

LeiTruth

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Ben de aynı şeyi düşünüyordum.
Görünüşe göre önde gelen beş darknet pazarının hiçbirinde böyle bir şey yok.
Sırf "To Catch a Smuggler" adlı TV programında gördükleri için "K2 paper "ı hapse attırmak gibi sahte vaatlerle kampanya yürüten insanlar bile var.

flightrcs

Arested
Member
Reaction score
50
Bitmiş ürünler yapıyorum ve Avrupa çapında sentetik kannabinoidlerden en büyük üretim yapıyorum web sitemizi kontrol edin the-frcs.is :)

Wrinkler

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
FRCS'de numuneler için iyi bir anlaşma var. Benimkinin ABD'ye gönderilmesini sipariş ettim. Paketim gönderildi ve GÜMRÜKTEN GEÇTİ =). Flightrcs ile deneyimim harikaydı.
Noid yasağından bu yana 2 yıl boyunca mücadele ettim ve mücadele ettim. Esneklik ve müşteri desteği için flightrcs'e ne kadar teşekkür etsem azdır.

flightrcs

Arested
Member
Reaction score
50
Merhaba kardeşim, bunu bildiğim için mutluyum! Senin ve tüm hayırseverler için buradayım :D

LeiTruth

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Web siteniz benim için çalışmıyor gibi görünüyor, hatta Cloudfare'in kaputumun altında bilmem umurumda olmayan şeyler yapmasına izin veriyor.