Question Ev yapımı üretim (yanlışım varsa düzeltin)

Gusfring666

Don't buy from me
Resident
Reaction score
262
1--> İnhalerleri açın, bir çift gerçekten keskin bıçak vermelidir. İçindeki pamukları bir kavanoza koyun ve kapağını kapatın (On iki pamuğu kullanacağınızı unutmayın).

2--> Kase içinde 1/3 ons su ile 2/3 ons asit Muriatic'i karıştırın. Pamukluları bu çözeltinin içine atın ve ellerinizle beş dakika yoğurun. (HER ZAMAN ELDİVEN TAKTIĞINIZDAN EMİN OLUN.) Kalın bir cildiniz varsa bunu çıplak elle de yapabilirsiniz. Yoğurduktan sonra filtrelerdeki tüm suyu sıkın ve atın.

3--> Kalan sıvıyı dördüncü kavanoza süzün. Bu korkunç kokuyu gidermek için bunu birçok kez yapmak gerekecektir. İnhalatörlerdeki kimyasallar HCl'ye bağlandı ve yağlar filtrelendi. Filtreleri atın.

4--> 1/3 su bırakana kadar çözeltiden bir şişeye yeterince dökün. Gelecekteki bir parti için kalan suyu ayırın.

5--> 1/4 çay kaşığı kostik soda kristalini şişeye dökün ve çalkalayın. Karışım ısınacağı ve gaz çıkaracağı için bunu dikkatlice yapın. Karışım bulanık kalana kadar bu adımı tekrarlayın.

6--> Basamaklı şişenin geri kalanını eter ile doldurun. Şişenin kapağını kapatın ve yaklaşık sekiz dakika boyunca çalkalayın. Her bir serbest baz molekülünü mümkün olduğunca uzun süre etere maruz bırakmak oldukça önemlidir.

7--> Karışımı bekletin. Oldukça ince bir ara tabakaya sahip olacaktır. Bu tabakayı mümkün olduğunca inceltmek için şişenin kenarına vurun.

8-->Üst katmanı damlalıkla çıkarın, orta katmandan hiçbir şey almamaya dikkat edin. Üst katmanı saklayın ve geri kalanıyla oynayın.

9--> Şişenin yarısına kadar su ve yaklaşık on damla asit doldurun. Adım (8)'in en üst katmanını şişeye dökün ve kapağını kapatın. Şişeyi iki dakika boyunca çalkalayın. Çöktüğünde, üst katmanı çıkarın ve atın. Serbest baz artık HCl/su karışımına bağlanmıştır.

10-->Eğer adım (3)'ten arta kalan varsa, prosedürü bununla tekrarlayın.

11->Pyrex kasedeki çözeltiyi düşük ısıda buharlaştırın. Bunu ocakta da yapabilirsiniz, ancak bunu bir su ısıtıcısının (evinize sıcak su sağlayanlar gibi) üstünde 2 veya 3 gün bırakırsanız, kalan kristallerin metamfetamin olacağını gördüm.

Gusfring666

Don't buy from me
Resident
Reaction score
262
9. adımda, çok fazla su kullanmadığınızdan emin olun. Unutmayın, buharlaştırmanız gereken su bu.

Elcochiloco

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Tamam, teşekkürler

Godislier

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Daha fazla içerik gönderin

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,285
Deals
1
Sinüs ilacından sinüs ilacı yapmak ha? Evet. Bunu hemen okumadım ama bunu ya da buna benzer 5 tanesini okudum. Paranızı çöpe atmayın, mağazadan psödoefedrin satın alabilirsiniz. Günde 3600 mg, ayda 9000 mg. 9 gram. Arkadaşlarınız da yapabilir. İnternetten ayda 7,5 gram satın alabilirsiniz. Yapmaya çalıştığınız şey işe yaramıyor ama yarasaydı bile yine de işe yaramazdı ve bu inhalerler 200 mg dekonjestan için 10 $ / adet gibi @G.Patton bu mesajı onaylıyor musunuz? Burada ne haltlar dönüyor?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,285
Deals
1
Bir inhalatörün A/B ekstraksiyonunu yaptınız... bu, terimin hiçbir tanımına göre bir üretim değildir