Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Bu adil değil

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Neden Amerika'da böyle bir şey yok? Metamfetamin şu anda burada BOK gibi.
Covid'in ortaya çıktığı zamandan beri iyi ürün bulmak zorlaştı. Her biri bir kilodan fazla olan parçalara sahip bu "büyük kristal yığını" bol miktarda var, ancak tamamen çöp, sadece ISOpropylbenzylamine olduğundan şüphelenebiliyorum.
İşte bu yüzden buradayım.
Satmak için üretmeye çalışmıyorum.
Param için çok çalışıyorum, onu seçtiğim şeye harcamayı hak ettiğimi düşünüyorum ama bu dünya ne hale geliyor ki ne kadar paranız olursa olsun düzgün bir ürün bile alamıyorsunuz.

03 ve 04 yıllarında meth'in 8 topunun 500'e kadar çıktığını hatırlıyorum (New Orleans bölgesi) ve o zamanlar bu kadar çok ödediğime inanamıyordum, ama en azından sizi cehennem gibi yüksek ve azgın hale getirdi. Bu noktada bunu tekrar elde etme fırsatına sahip olmak için her şeyi verirdim.

Atıp tuttuğum için üzgünüm, sadece içimi dökmem gerekiyordu.

FJm1tsYQcv

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,349
Deals
1
Bu konuda sizinle aynı fikirdeyim. Baktığınız her yerde 30 gram çöp var. Ben yaptım.
Birkaç hafta önce bir miktar erime testi yaptım (sıcak bir plaka üzerinde pArrafin içinde yan tarafa bağlı bir termometre ile test tüpü) ve 144 ° C'de (yoksa 141 miydi?) Erimesi beni şok etti. Her neyse, bunun ne anlama geldiğini tam olarak biliyordum. Bana göre bu, %50 msm ve %50 D,L olduğu anlamına geliyordu. Çoğu tağşiş edilmiş ürün msm'den çok daha yüksek bir sıcaklıkta erir ki bu da 109°C'dir. 109+175÷2=142°C. Ayrıca eridiğinde sülfür gibi kokar Biliyor muydunuz 😏 birçok insan hükümetin psödoefedrini yasakladığını düşünüyordu, ama aslında yasaklamadılar. Eczaneye gidip, kimliğinizi gösterip, tek seferde 3000 mg alabilirsiniz. Bir kişi ayda yasal olarak 9000 mg alabilir. Bazı eyaletlerde daha katı kurallar var, 2 eyalette sadece reçeteyle alınabiliyor ama yaklaşık 40 eyalette yasa yok ve sadece federal yasayı takip ediyorlar. Hatta posta yoluyla ayda 7500 mg bile alabilirsiniz. Mol ağırlığındaki reaksiyonda yaklaşık %12 kaybedersiniz ve bence %80'ini verimli bir şekilde almak için muhtemelen iyi yapıyorsunuz, ancak 9 gramın %67'si hala ayda 6 gram saf Dextro'dur. Kişi başına. Tabii ki 30-100'lük veya 100-30'luk kutular yapmıyorlar, bu yüzden aslında 20-120'lik kutulara bakıyorsunuz. Allegra D IA 30-120'lik kutuları destekliyor ama 36 dolar ve zaten bulamıyorum ve bu parayı ödemeyeceğim. Diğer bir haber de Çinlilerin Alibaba'da 100$/g'a D-meth sattığı.

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Alibaba'daki satıcılar güvenilir mi? ABD'ye gönderilmesini sağlayabilir miyim?

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Peki ya ekstraksiyon sorunları

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Birisi süper gak hakkında mantıklı ne söyledi Çünkü tanıştığım birinin ekstraksiyonları ne kadar iyi görünürse görünsün Ve (o) hepsini yaptı .düz e olmak, Aktif karbon ve gıda startch kullanan, kelimenin tam anlamıyla Birkaç farklı sözde marka üzerinde her ekstraksiyon. 24, 12, red hots..

Hepsi bok gibi çıktı.

Şimdi söyleyebileceğim şey, söz konusu kişinin hiçbir zaman allegra d veya benzeri hapları denemediği, sadece walfed veya markalı sudafed

TTL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
"Param için çok çalışıyorum ve onu istediğim gibi harcayabilmeyi hak ettiğimi düşünüyorum ama bu dünya ne hale geldi ki ne kadar paran olursa olsun düzgün bir ürün bile alamıyorsun."

belki de sadece (ben buna eklentiler diyorum, çünkü kısa bir süre için bu yeteneği genişletiyor, tarayıcıda olduğu gibi) pek çok şeyi yapabildiğimizden korkuyorlar ve belki de onlar için daha da kötüsü, daha fazla insanın sistemi sorgulamaya başlaması ve daha sonra silahlı ve kravatlı bir grup maymunun ne olduğunu fark etmeleri ve bu sayede elbette bu "fetiş gri çöp torbalarında maymunlar yapar" dan uzaklaşmaları olacaktır.

Sanırım en büyük korkuları bu.

spunsolo

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Neden gak lol yüzünden hap kullanamamakla ilgili mesajlar görmeye devam ettiğimi anlamıyorum, dışarıda gayet iyi çalışan haplar var ... çok da ödüllendirici. 20 yıl önceki süreçle aynı lol