• Vítejte v české sekci fóra. Nezapomeňte, že zveřejňování kontaktů (jabber, telegram, signal a další) bude mít za následek trvalý ban! Pokud se rozhodnete něco koupit nebo prodat bez použití escrow a přijdete o peníze, nebudeme vám moci pomoci.

Cocaine Buy Kokain

aralxd

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Merhaba,

Şansımı burada deneyeceğim, ülkenin diğer tarafına taşındım, bu yüzden düzenli olarak aldığım adamım gitti.

ARES aracılığıyla karanlık pazardan neredeyse sipariş verdim, ancak posta teslimatı konusunda hala oldukça endişeliyim, bu yüzden burayı deneyeceğim.
Moravya'da tanıdığı olan var mı? Varsa özel mesajla konuşabiliriz, teşekkürler.

Alternatif olarak, ARES, Nemesis gibi marketlerden sipariş verme konusunda deneyimi olan var mı, eğer bu yoldan gitmek zorunda kalırsam?

Teşekkürler

Lump

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
15
Merhaba, darknet üzerinden satın alma konusunda epey tecrübem var. Bunu 2012 / 2013'ten beri zaman zaman yapıyorum (silkroad hala sıcakken).
Başarı oranı yaklaşık %90.
Şu anda Bohemya pazarını tavsiye edebilirim. Mallar ulaşmazsa iyi bir geri ödemeleri var.
Ancak esas olarak nakliye konusunda deneyimli iyi bir satıcı seçmek istersiniz. Sadece fiyata bakmayın....
En iyisi ulusal ama ülkemizde birini bulmak oldukça sorun. Ara sıra birileri çıkıyor ama bu genellikle bir süreliğine oluyor.

CONSTANTINE.

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
2
Çıkarımlarınız neler olabilir? Güncel olup olmadığını haberlerde bana bildirin. Sunabileceğim kokain, Çek Cumhuriyeti'nde alabileceğinizin en iyisi, AB'ye ulaşanların kalitesi. Moravya'da DD düzenleme imkanı.