- Reaction score
- 30
Ben zengin olmak ve para kazanmak için değil, bilginin peşinde koşmak için buradayım. Sadece amfetamin, mdma, ghb, belki mefedron ve bazı triptaminler gibi şeyler için küçük ölçekli sentezler yapmayı planlıyorum. Hepsi kendi kişisel kullanımım için, bu yüzden deneylerim küçük bir deneysel boyutta olacak.
Bu sentezi başlangıçta sadece 5 g P2NP ile deneyeceğim:
bbgate.com
500 ml yeterli olur mu? Daha büyük cam eşyalar almalı mıyım? 500 ml çok mu büyük? Daha az mı almalıyım? Sanırım sadece bunun gibi küçük deneyler yapacağım, bu yüzden cam eşyalarda aşırıya kaçmaya çalışmıyorum
Bu sentezi başlangıçta sadece 5 g P2NP ile deneyeceğim:
P2NP'den NaBH4/CuCl2 ile Tek Kapta Amfetamin Sentezi (1 kg ölçek)
Reaksiyon şeması: Ekipman ve cam eşyalar: Bir düzenekte reflü kondansatörü, üst karıştırıcı ve ısıtma aparatı bulunan 50 L'lik kesikli reaktör; Damlama hunisi; Geleneksel huni; Laboratuvar sınıfı termometre (150 ° C'ye kadar); 10 ve 20 L için birkaç kova; 1 L için ölçüm silindiri; Vakum kaynağı...

500 ml yeterli olur mu? Daha büyük cam eşyalar almalı mıyım? 500 ml çok mu büyük? Daha az mı almalıyım? Sanırım sadece bunun gibi küçük deneyler yapacağım, bu yüzden cam eşyalarda aşırıya kaçmaya çalışmıyorum