- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 103
Merhaba Arkadaşlar,
Laboratuvarımı çalıştırmaya başlamak için gereken ekipmanın geri kalanını aldım. Bodrumumuzda kuruldu, bir bölümünü kordon altına aldım ve boyacı plastiği ile kapladım, kaba ama amacına hizmet edecek. Elimde:
Isınma amaçlı olarak kendi Hidroklorik Asidimi sentezlemek istiyorum, başlamak için iyi bir yer gibi görünüyor. Nitril eldivenlerim ve uygun kömür filtreli yeni bir tam yüz solunum cihazım var.
Sanırım ihtiyacım olan son ekipman parçası güvenlik için çeker ocak. Kesip epoksi boya ile boyanmış bir kutu haline getireceğim alçıpan satın aldım. PTFE borularına ve dumanı dış kapı merdiveninden dışarı atmak için bazı fanlara ihtiyacım var ve bunlar ihtiyacım olduğunu 'düşündüğüm' mutlak son parçalar olmalı.
Her türlü tavsiyeye açığım! ama özellikle @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre ve @WillD 'nin bu kurulum hakkında ne düşündükleriyle ilgileniyorum.
PİŞİRMEYE AÇIM!!!
Laboratuvarımı çalıştırmaya başlamak için gereken ekipmanın geri kalanını aldım. Bodrumumuzda kuruldu, bir bölümünü kordon altına aldım ve boyacı plastiği ile kapladım, kaba ama amacına hizmet edecek. Elimde:
- şu anda yaklaşık 19°F'de duran boş bir içecek dolabı
- 2024B-01 (2001 civarı) Welch Vakum Pompası - henüz nasıl kullanılacağından emin değilim...
- Beher Seti 5 Adet (50ml 100ml 250ml 400ml 600 ml)
- Bir başka iki set beher, 1k ve 2k - ikisi de nakliye sırasında kırıldı, bu yüzden hala onları bekliyorum ama başlamak için gerekli değil
- 2 100-2000rpm Laboratuvar Karıştırıcıları, 180W Isıtma Gücü 716 ℉ Karıştırma Ocak Plakası, 55 İnç
- 29/32 Eklemli ve PTFE Musluklu 2000ml Ağır Duvar Konik Ayırma Hunisi - 2L
- 3 Boyunlu Yuvarlak Tabanlı Matara RBF, 19/22 Merkez ve Yan Standart Konik Dış Mafsallı (2000ML)
- A 24/40 Kimya Züccaciye 32PCS Kimya Laboratuvarı Züccaciye Seti Damıtma Ayırma Saflaştırma Sentez için 250 1000ml - bu sette Vigreux, Allihn, Graham ve Liebig Kondansatörlerinin yanı sıra daha küçük bir ayırma hunisi ve çeşitli 2 ve 3 boyunlu şişeler bulunur
- Laboratuvar Vakum Filtrasyon Distilasyon Aparatı, 2000mL Filtreleme Şişesi, 300mL Dereceli Huni
- Tanrı Çevrimiçi Kumar Oynayanları Korusun
Isınma amaçlı olarak kendi Hidroklorik Asidimi sentezlemek istiyorum, başlamak için iyi bir yer gibi görünüyor. Nitril eldivenlerim ve uygun kömür filtreli yeni bir tam yüz solunum cihazım var.
Sanırım ihtiyacım olan son ekipman parçası güvenlik için çeker ocak. Kesip epoksi boya ile boyanmış bir kutu haline getireceğim alçıpan satın aldım. PTFE borularına ve dumanı dış kapı merdiveninden dışarı atmak için bazı fanlara ihtiyacım var ve bunlar ihtiyacım olduğunu 'düşündüğüm' mutlak son parçalar olmalı.
Her türlü tavsiyeye açığım! ama özellikle @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre ve @WillD 'nin bu kurulum hakkında ne düşündükleriyle ilgileniyorum.
PİŞİRMEYE AÇIM!!!