Sayın KokosDream (havalı nick) Yorumunuz için teşekkürler! Haklısınız ve elbette bu uzun vadeli bir laboratuvar için en iyi seçim değil. daha çok, ilk izlenimi biraz gizlemek ve belirli bir alan içinde kolay kilitli ve kapalı bir alan oluşturmak için birden fazla kısa kullanım odaklı alanda kurulumu kolay bir tasarım tasarlamayı düşünüyorum. Sökülmesi de kolay. diyelim ki bir toplu proje, ihtiyacınız olan her şeyi bir araya getirin, görevinizi tamamlayın, sökün ve bırakın
Folyo hakkında ipucu için teşekkürler! biliyorsunuz ben de LED IŞIK ve bitki yetiştirme konusunda biraz deney yapıyorum. Eski natrium aydınlatmasına karşı LED aydınlatma, LED'in sadece aşağı inmesi ve kaybettiğiniz ışığı yakalamanızı zorlayan herhangi bir koşuldan etkilenmemesidir. dezavantajlar Bitkiler büyür ve yanlar ve alt kısımlar yeterli ışık almadığı için farklı verim verir. zeminde ve yanlarda aynalarla denemeyi düşünüyorduk ama tabii ki ağır hizmet tipi folyo bir seçenek olabilir ama bunun müttefik spektrum ışığını yansıtmakla nasıl çalıştığını bilmiyorum ama yine de tamamen farklı bir projede deneyebileceğim ilham için teşekkürler