Bir seçenek olarak "sürekli tedarik" önerdiniz, ancak (ve bu sadece kullanılan kelime konusunda titiz olan ben olabilirim) daha uygun ifade, tek tip kullanılabilirlik ve kaliteyi önerdiği için "tutarlı tedarik" olmalıdır.
"Diğer" ifadesine gelince, yasal sınırlar içinde kaldığı sürece, hem satıcıların hem de müşterilerin gözetimine öncelik verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuya diğer bazı katılımcılar da değinmiştir. Yönlendirmeler/birinin kefil olması iyidir, ancak bir video niteleyicisi (örneğin: kullanıcı adı ve tarih, bir yönetici tarafından istenen bir cümle ile birlikte, başvuru sahibinin tercih ettiği ilacı/ilaçları kullandığı bir video klipte görüntülenir. Satıcı tarafında, yanlış/hatalı ürün açıklamalarına karşı sıfır tolerans politikası. Ayrıca, bu büyük olasılıkla belirli satıcıya bağlı olsa da, küçük miktarlı tekliflerin çarpanları yerine belirli öğeleri toplu miktarlarda sipariş etmek için bir araç.
Benim için bir başka "diğer" husus da, ideal olarak bölgesel temsil potansiyeli olan, ABD'de yerleşik ek satıcıların dahil edilmesidir. Ayrıca, herhangi bir satıcı tarafından sunulan ürünler için güncel laboratuvar test (GCMS) sonuçlarını görmek istiyorum.
Son olarak, henüz bulamamış olsam da muhtemelen bir yerlerde yayınlanmıştır, bir kullanıcının satıcı olma izni için yerine getirmesi gereken gerekliliklerin bir listesi.
Söyleyeceğim son şey bir görüş ve bu da şu: Bu siteye ve üzerine kurulduğu ilkelere büyük saygı duyuyorum. Müşteri deneyimini geliştirmek için bazı basit şeyler değiştirilebilir mi? Elbette. Sadece, teslim edilen malzemeler teslim alınıp memnun kalıncaya kadar işlem ödemesini emanet olarak tutan üçüncü bir tarafın dahil edilmesi bile olağanüstü. Mükemmel çalışmaya devam edin! Olumlu değişimi etkilemek için müşteriyi geliştirmek ve güçlendirmek için çabalamaya devam edin. Yaptığınız şey etkileyici ve gelecekte neler olacağını görmek için heyecanlıyım!