Ya Ba hapları

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Bunun sentezi ile ilgili herhangi bir bilgi harika olurdu. Sanırım meth'e benziyor. Uyarıcı bir ilaç olduğu kesin. Kimse yok mu?

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Yaba yaba, birkaç yıl önce oradayken Tayland'daki Meth Haplarının adıdır.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
415
psychonautwiki'ye göre, yaba meth'in diğer adı ^^;

ancak, wikipedia meth ve kafein karışımı olduğunu söylüyor, ayrıca hap şeklinde geliyor. her iki şekilde de yeni bir uyuşturucu değil ^_^

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Aslında sentez sürecini dört gözle bekliyorum. Ben kendim uzun zaman önce bu hapı kullanmayı deneyimlemiştim. Bu yüzden kimsenin bunu yeni bir ilaç olarak kabul etmesini beklemiyordum.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
415
meth (sentez rehberleri), kafein tozu, uygun bir bağlayıcı (isterseniz size biraz bulabilirim) ve bir hap presleyici ( hap presleme rehberi) edinin

ve belki daha otantik olması için biraz kırmızı gıda boyası ^^;

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Lol. Sentezleme deneyiminiz var mı? Lütfen tüm süreci ayrıntılı olarak gönderin. Buna gerçekten minnettar olurum. Ve bilginiz olsun, haplar buradaki meth fiyatından çok daha ucuz. Tadı çok farklı ve kalitesi kendi deneyimlerime göre meth'ten 2 veya 3 kat daha güçlü. Genellikle geçen sefer benim de yaptığım gibi meth ile karıştırılırlar. Umarım bu konuda bir şeyler düşünebilirsiniz.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
415
Kişisel deneyimim yok ama biraz araştırma yaptım. sentezlemenin farklı yolları var, bir kedinin derisini yüzmenin birden fazla yolu var ^^;

hangisini yapmak istediğinizi bana bildirin ve size yardımcı olmaya çalışayım (sentez karşılaştırmaları)

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Sorun değil. Bu konuda herhangi bir deneyiminiz yoksa, kimya geçmişi olan birinin bu konuda tavsiyede bulunmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Yaba hapları ve meth/amp arasında fiyat açısından çok büyük farklılıklar olduğu için meth veya amp sentezlemekle çok benzer olmadığına inanıyorum. Bu da kullanılan madde/reaktiften kaynaklanır. Kendinizi yanlış anlamayın. Ama teşekkürler.

• Like
Reactions: vis

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
.

Last edited:
  • Like