Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Синтез на алпразолам (Xanax). Малък мащаб.

Agilent1100DAD

Don't buy from me
New Member
Reaction score
81
Просто исках да ви информирам всички; успях да направя някаква магия и да получа тези невероятни бели, дълги кристали. Увеличих изходния материал от 0,200 g на 20 g. Утре ще получа 5L реакционен съд! Много се вълнувам

2AvCYJxBVE
2RPFnaSwoi

Attachments

• awKBInSc7x.jpeg
    awKBInSc7x.jpeg
    1.3 MB · Views: 455
Last edited by a moderator:

mrfuszy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
24
I'm anyone wants one of these things I can order 4 more of them... Umm just saying will trade for products of something of equal value?

experimentsci

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Много ви благодаря за тази информация. Имате ли опит в производството на алпразолам?

riderofapocalypse

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Опит - да, но това е болка в задника (азотен газ, уротропин и т.н.) и е по-добре да се намерят суровини (което е трудно, Китай deathrow/Индия big fines). Просто задавайте въпросите си и аз ще се опитам да ви разясня.

View previous replies…

tharra1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
I tried my luck with Chinese patent but during cyclisation as soon I add water , lumps get formed. At what temp should I add water

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
167
Усъвършенствахме технологията и уверено получаваме много високи добиви.
Лесно получавам 2-амино-5-хлорбензофенон от 4-хлороанилин и бензоилхлорид, които са много лесни за самостоятелно синтезиране. Добивът на базата на 4-хлороанилин е 68 % от 2-амино-5-хлоробензофенон (точка на топене ~ 96-101 °С)

След като получих 2-амино-5-хлорбензофенон, го поставям в реактор с инертна атмосфера със сух разтворител и прибавям по капки хлорацетилхлорид при обратно разбъркване и охлаждане. След охлаждането промивам отделените кристали с разтворител и рекристализирам в етанол + вода. След като получих красиви иглички от 2-(2-хлорацетамидо)-5-хлорбензофенон с точка на топене 123-126 °С...
Добивът е 82%.

2-(2-хлорацетамидо)-5-хлоробензофенон трябва да се превърне в норметилдиазепам.
Това се прави много просто... 2-(2-хлорацетамидо)-5-хлоробензофенон се поставя в разтворител и към него се добавя амониев хлорид, след което се добавя Уротропин. Всичко това се поставя на рефлукс с разбъркване, след което се изолира и кристализира норметилдиазепам. Добивът на норметилдиазепам е 76 % с точка на топене 217-219 °С.

Следващата стъпка е получаването на тионордиазепам.
За тази цел пиридинът се излива в реактор, оборудван с тръба за калциев хлорид. При разбъркване включвам нагряването и когато се достигне желаната температура, добавям тетрафосфорен дезасулфид... разбърквам в продължение на 10 минути и добавям норметилдиазепам на части. След рефлукс... охлаждам и неутрализирам.
Филтрирам и рекристализирам тионордиазепам с добив от 68% с точка на топене 240-250°С

Последният етап е най-простият.
Тионордиазепам > алпразолам

Поставям Thionordiazepam в реактор, оборудван с тръба за калциев хлорид, и наливам сух n-бутанол в реактора и добавям ацетилхидразид. Рефлукс, дестилация на разтворителя и изолиране на алпразолам. Получих бял полупрозрачен хидрат на алпразолам, с точка на топене ~ 120 °С след рекристализация във вода.
Но задачата ми беше да получа безводен алпразолам. Изсуших хидрата при 65° в продължение на 24 часа и получих безводен алпразолам (кристалите са загубили блясъка си), с точка на топене на термометъра 229-232°С.
Ако се прекристализира от безводен разтворител, ще се получат кристали под формата на хлабави дълги игли.
Добивът на сух алпразолам е ~75%.

Образуването на хидрат на алпразолам се доказва в инфрачервения спектър чрез наличието на широка OH лента при 3420 cm - 1.
C17H13ClN4 - 2H2O (MW = 344,80).
Друга форма (вероятно солуват) кристализира от диоксан с температура на топене 236-239°С,
и от хлороформ-метанол с точка на топене 240-243°C, малки иглички...

Разполагам с цялостна технология за получаване на алпразолам с висок добив и ниска цена и налични реактиви, които са лесно достъпни в публичното пространство.
Щастлив съм да продам тази технология за 25 000 долара

Не забравяйте, че от 1 кг алпразолам ще получите 500 хил. таблетки с доза 2 мг, които струват поне 3-5 долара на черния пазар. 1,5-2,5m $
Цената на такъв килограм в производството е не повече от 300-400 долара. Голямо количество разтворители се регенерират и използват повторно.

bigrob

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Кратък въпрос за този синтез
  • Хидразин хидрат (N2H5OH) 4 mmol, 0,2 mL
Мога да получа моя хидразин монохирдат 40 процента поради моето местоположение може ли да се използва това

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,386
Deals
1
Здравейте.
В какъв разтворител?

bigrob

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Да, мисля, че е така, опитвам се да намеря връзка

bigrob

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
my guess would be methanol since its commonly sold in it but u can just buy it pure or just the sulfate and then freebase