Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Looking for a vendor Екстракт 2C-B от хапчета

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
103
Здравейте.

Имам много хапчета 2С-В, купени през последните няколко месеца, и установих, че предпочитам да смъркам нещата. Смачканите хапчета са ужасни.

Има ли начин да ги смачкам и след това да извлека само 2C-B от таблетката и да изхвърля пълнителя от таблетката?

Имам около 80 таблетки от по 20 мг всяка...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
103
Актуализация: В момента се извършва актуализация на информацията за химичните вещества и препарати:
Снощи опитах спрея.
Тъй като изчисленията ми дадоха 5,6 mg на помпа, реших да започна с 2, тъй като ако инсуфлирам чист 2C-B, така или иначе няма да имам повече от 10 mg.
Двете изпомпвания със сигурност ми дадоха тласък, но много повече приличаше на 5mg, така че след 20 минути изпих още 2 спрея. Това почти веднага ме издигна до много по-подобно на 10mg изживяване. (също и с много меко начало!
Така че смятам, че само около 2,5 mg на помпа е това, което го прави, така че първоначалната ми загуба беше двойно по-голяма от това, което мислех, че е.