Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Нуждаете се от помощ, моля, направете 4mmc, просто някои насоки

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26
Етап 1

2b4m 100 g
Dcn 500ml
Метилоамин 40% във вода 200мл
3х вода 200мл
Dcm 200ml с 5% сода
По-късно капка 1g NACI
Киселина 55мл и 500мл ацетон

1. Добавете 100 g 2b4m и 500 ml dcm, поставете в голяма стъклена бутилка (1,5 л бутилка за водка), разклатете, докато всичко се разтвори (10 минути)
2. Добавете Метилоамин 40% във вода 200мл в бутилката на 3 части, разклатете след всяка добавена част. Запечатайте стъклената бутилка с капачка, използвайте електрическа лента и увийте плътно капачката, като я запечатате напълно.
3. Разклащайте бутилката на всеки 10 минути в продължение на 30 секунди в продължение на 2 часа.
4. След това отстранете горния слой и го изхвърлете (по-светъл на цвят).
5. След това го измийте 3 пъти с 200 ml вода, така че общо 600 ml, докато миризмата на метилоамин изчезне. Възможно е да измия дори повече пъти. Изхвърлете водата след всяко измиване.
6. Добавете 200ml dcm 5% сода бикарбонат и 1g NACI към основната смес.
7. Сега ще смеся 500мл ацетон с 55мл солна киселина 35/36,6%, след което добавям това към основната смес малко по малко.

Сместа ми е тъмна, след като направих горните действия... какво съм направил погрешно, моля?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,431
Deals
1
Допуснати са няколко грешки:
1. Защо добавяте 200 ml 5% бикарбонат в реакционната смес
2. Трябвало е да изсушите разтвора си над Na2SO4
3. Добавили сте твърде много киселина (предполагам), защото продуктът ви е имал твърде тъмен цвят.

Не знам откъде сте взели това и не разбирам защо ви е трудно да отворите видео урока за синтез. Във форума на BB има няколко правилни ръководства.
Вече отговорих по-горе на вашите въпроси. Моля, задайте всичките си следващи въпроси в едно съобщение, не повече. Препълнихте този раздел за коментари и го направихте нечетим за другите потребители и за мен.

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26
Съставки и измервания:

• 2-бромо-4'-метилпропиофенон (cas 1451-82-7) - 100 г
  • DCM - 400ml
  • Метилоамин 40% воден разтвор (cas 74-89-5) - 160ml
  • Дестилирана вода - 400ml
  • DCM - 400ml
  • Ацетон - 600ml
  • Концентриран воден разтвор на хлороводородна киселина (HCl 36%) ~ 30ml
1. Добавете 100 g 2b4m и 400 ml dcm, поставени в голяма стъклена бутилка (1,5 л бутилка за водка), разклатете, докато всичко се разтвори (10 минути).
2. Добавете Метилоамин 40% във вода 160мл в бутилката на 3 части, разклатете след всяка добавена част. Запечатайте стъклената бутилка с капачка, използвайте електрическа лента и увийте плътно капачката, като я запечатате напълно.
3. Разклащайте бутилката на всеки 10 минути в продължение на 30 секунди в продължение на 2 часа.
4. След това я измийте 2/3 пъти с общо 400 ml вода, докато миризмата на метилоамин изчезне. Възможно е да измия дори повече пъти. Изхвърлете водата след всяко измиване.
6. Добавете 400ml dcm.
7. Сега ще добавя 600ml ледено студен ацетон към сместа.
8. Добавете 30ml солна киселина 35/36,6% капка по капка до 2ml наведнъж, разклатете добре, не позволявайте да се прегрее.
9. Поставете във фризера за 12 часа.
10. Филтрирайте, като използвате фуния на Бюхнер, изплакнете с ледено студен ацетон.

Измих товари и отказаха да побелеят, как така се налага да се измиват с толкова много ацетон? Имам чувството, че използвам твърде много за почистване. Защо е с този цвят (моля, вижте снимката), как мога да спра това. Все още не знам % на издръжливост, трябва да изсъхне. Но ми се струва, че получавам много от тази рецепта в сравнение с последната, която опитах.

Last edited:

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26

hexen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Трябва да го измиете с ацетон е мръсен

hexen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
И трябва да използвате 200ml метилоамин не 160ml

View previous replies…

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26
Добре, благодаря ви, ще променя количеството на 200 мл.

Ще промивам повече.

Всичко останало в рецептата изглежда ли ви наред? Имам чувството, че не я правя правилно.

hexen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Необходимо е да го загреете на 40° 2 часа на dcm

hexen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Измивайте само с вода

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26
Сега съм объркан, можете ли да обясните повече, моля, кога да смеся с dcm и да загрея до 40 за 2 часа.

Мислех, че прахът ще се разтвори, ако го смеся с вода?

white7proton

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
26
Значи, когато смесвам 2b4m с dcm, го нагрявам до 40c за два часа, след това след 2 часа го смесвам с метилоамин бавно и след това го смесвам още 2 часа? Това правилно ли е?