Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Рекристализация на метамфетамин

JimMoriSon27

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Ето снимки на моя резултат

Attachments

• SNzuQC9LKq.jpg
    SNzuQC9LKq.jpg
    2.1 MB · Views: 472
  • sD9Om4Gwc8.jpg
    sD9Om4Gwc8.jpg
    2.1 MB · Views: 472

JimMoriSon27

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Все още използвайки същата техника, ето и последните ми резултати.

Attachments

• SaweUvsfGt.jpg
    SaweUvsfGt.jpg
    4.1 MB · Views: 287

JimMoriSon27

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
1. Това е D-метил, мисля. Не съм химик и никога не съм правил анализ на това, но би трябвало да е това.

2. Използвам ацетон и вода, около 20 г метамфетамин, използвам 1 дл ацетон и го загрявам точно преди точката на кипене. След това използвам средно 8-9,5 мл вода и разбърквам добре, докато почти целият метамфетамин се разтвори.
След това покривам с алуминиево фолио и домакинско фолио и увивам съда с 1 кухненска кърпа, за да забавя процеса на охлаждане.

3. В момента оставям да се охлади за 4 до 6 часа на открито, в зависимост от количеството (10 - 20 г).
След това или събирам парчетата, преди да продължа процеса на охлаждане в хладилника (моят е настроен на 3°C) и след това във фризера, или поставям цялото нещо директно в хладилника и след това във фризера...
Ако го оставите да се охлади само на стайна температура, ще загубите много от продукта.
Продължете да охлаждате, както е описано, за да възстановите възможно най-много продукт.
Когато не се образуват повече кристали, изпарете течността, за да възстановите възможно най-много.

Обикновено събирам кристалите, образувани на стайна температура, преди да ги сложа в хладилника, тъй като охлаждането в хладилника е по-бързо и кристалите стават по-малки.

Надявам се, че съм отговорил на въпроса ви.
В противен случай ми кажете.

Наздраве

Mysticsea3

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте, господине,

Продължавам да имам същия проблем, наистина се надявам да ми помогнете.

Аз също имам d-meth и използвам вашия метод и имах успех един път. След като повторя процеса със същия метамфетамин, продължавам да имам същия проблем отново и отново. Ако можете да ми дадете някакъв съвет, ще ви бъда много благодарен !

По време на кристализацията кристалите се задържат отстрани на бехеровата чаша и изглеждат като mdma, когато са готови. Не разбирам защо го прави и се чудя дали сте имали същия проблем. Ако да, какво направихте, за да го отстраните? Повторих процеса много пъти, но продължавам да получавам същите резултати. Всеки съвет е добре дошъл !

View previous replies…

Mysticsea3

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Да, използвах безводен ацетон, но аз използвам обикновена чешмяна вода.

(Използвам всички съотношения, които сте посочили)
Стъпка 1. Разтварям метамфетамина във вряща вода и разбърквам, докато всичко се разтвори. (Да, добавям цялата вода наведнъж)

Стъпка 2. В отделен съд загрявам ацетон до около 50 градуса по Целзий и го добавям към сместа от метамфетамин и вода.

Стъпка 3. Разбърквам и оставям температурата да се повиши до максимум 52-55 градуса, докато започне да бълбука.

Стъпка 4. Прехвърлям всичко през филтър, покривам с алуминиево и домакинско фолио и оставям да почине за 4-6 часа при стайна температура (около 20 градуса по Целзий).

Стъпка 5. Поставям цялата чаша в хладилника за около 12 часа и след това я замразявам за още 12 часа.

Благодаря за бързия отговор ! Надявам се, че ще успеем да се справим с това

JimMoriSon27

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Разтваряте метамфетамин във вряща вода? Защо?
Никога не съм опитвал това, така че не мога да кажа дали това е грешка.
Първо трябва да се опитате да поставите продукта и ацетона заедно в реципиент като чаша или луканка (помислете да натрошите мета възможно най-фино, за да бъде процесът по-бърз) и да загреете разтвора на мета/ацетона малко над точката на кипене на ацетона, която трябва да е 55-56°C.
След това сложете водата ( дестилирана вода трябва да се използва там, защото ние не правим нищо друго, освен пречистване чрез пречистване...)
Но добавянето на вода е например първо 7-8 ml, след това се разбърква и се изчаква температурата да достигне отново 53-55°C, така че можете да добавяте вода на капки, докато почти всички кристали се разтворят.
Ако добавите повече вода, отколкото е необходимо, продуктът ще се загуби.

Mysticsea3

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Когато започнах, следвах точно рецептата, но ми беше трудно да разтворя метамфетамина, докато беше смесен с ацетон.

А когато най-накрая разтворих метамфетамина, ми отне толкова много време, че голяма част от ацетона се беше изпарила.

Така че използвах метода, който описах, и постигнах успех един път, но след това продължих да не успявам, така че ще се върна към вашия съвет.

Случвало ли ви се е да имате трудности с разтварянето на метамфетамина? И ако много ацетон се изпари, какво правите?

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Здравейте, не разбирате какво има предвид създателят на темата. 1. Сложете метамфетамин и ацетон в чаша и я загрейте до 55-56 градуса, за да заври. ( Не е необходимо да чакате метамфетаминът да се разтопи в ацетона) 2, добавете вода (тя трябва да е дестилирана или дейонизирана и не използвайте вода от чешмата) и водата трябва да се добавя бавно (например можете да използвате капкомер). По време на добавянето на водата поддържайте температурата на течността в бехеровата чаша на 53-55 градуса, докато целият метамфетамин се разтвори в чашата. ( Можете да изберете топлинна филтрация, но ще има загуби. След това затворете течността на стайна температура за 4-6 часа и я поставете в хладилника за 12 часа. Филтриране. Изсушете го.

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Какво имате предвид под запечатване? Лука увива фолио и лента около контейнера без дупка като запечатано запечатано ?

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Не е необходимо да бъдете толкова стриктни. Обикновено просто го увийте с алуминиево фолио, главно за да предотвратите навлизането на прах и да забавите изпарението на разтвора. Колкото по-бавно е изпарението, толкова по-голям е кристалът. Бързото изпаряване ще образува само кристален прах.

darkskin

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Някакви съвети за сушене на кристали без пещ или камера за изсушаване ?

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Вакуумно филтриране, поставете РМ в бехеровата чаша, добавете ацетон или етер, (разтворителят трябва да е сух и студен) и го изсипете във фунията на Бр при разбъркване и филтрирайте. След филтрирането покрийте горното устие на фунията с ръка. Затворете я плътно и филтрирайте в продължение на 10-15 секунди. Тя ще бъде почти много суха. Ако има миризма, можете да я поставите върху хартия А4. Покрийте я с хартия А4 и я поставете на сухо и топло място за 2/3 часа и тя ще изсъхне напълно.

View previous replies…

darkskin

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Благодаря за отговора, ще опитам скоро. И имах още един въпрос, хигроскопичен ли е метамфетаминовият кристал ?
Поставих моите във филтърна хартия и на открито за сушене на въздух, но след 2 дни дори не изсъхват още. все още изглеждат мокри и лепкави.

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Той ще абсорбира влагата, но и без това в ситуацията ви има примеси. Тя трябва да се постави в бехерова чаша, да се добави студен и сух ацетон, да се разбърка бързо за няколко секунди и след това да се филтрира на фунията на Бърт. Ацетонът/етерът/изопропиловият алкохол са добри детергенти, но трябва да се изсушат)

darkskin

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Да, аз също смятам, че има някакви примеси в. Сложих фенерчето и изглеждаше като малка лъскава дъга върху него. и след известно проучване , мисля, че това е пвп от свързващо вещество за хапчета. Защото аз извличам псевдо от хапче, промито два пъти с ацетон , и просто го реагирам без по-нататъшна рекристализация.
Има ли идея как да се отърва от него? защото установих, че разтворимостта му е една и съща с метамфетамин

darkskin

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Да, аз също смятам, че има някакви примеси в. Сложих фенерчето и изглеждаше като малка лъскава дъга върху него. и след известно проучване , мисля, че това е пвп от свързващо вещество за хапчета. Защото аз извличам псевдо от хапче, промито два пъти с ацетон , и просто го реагирам без по-нататъшна рекристализация.
Има ли идея как да се отърва от него? защото установих, че разтворимостта му е една и съща с метамфетамин

sickofit

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
23
Ще се опитам да го направя. Коментар на мястото.

noshow

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
I have tried several different ways of crystalization and I have come to realise that its not a text book ratio of products.

I have tried with distilled water
With acetone
With methanol
Even in tall glasses with a piece of Nylon like fishing line floating upright in the liquid.

I have this recent batch that is being an absolute pain. Its just creating a film on the top and that's it. If anyone has suggestions I'm all ears