1. Това е D-метил, мисля. Не съм химик и никога не съм правил анализ на това, но би трябвало да е това.
2. Използвам ацетон и вода, около 20 г метамфетамин, използвам 1 дл ацетон и го загрявам точно преди точката на кипене. След това използвам средно 8-9,5 мл вода и разбърквам добре, докато почти целият метамфетамин се разтвори.
След това покривам с алуминиево фолио и домакинско фолио и увивам съда с 1 кухненска кърпа, за да забавя процеса на охлаждане.
3. В момента оставям да се охлади за 4 до 6 часа на открито, в зависимост от количеството (10 - 20 г).
След това или събирам парчетата, преди да продължа процеса на охлаждане в хладилника (моят е настроен на 3°C) и след това във фризера, или поставям цялото нещо директно в хладилника и след това във фризера...
Ако го оставите да се охлади само на стайна температура, ще загубите много от продукта.
Продължете да охлаждате, както е описано, за да възстановите възможно най-много продукт.
Когато не се образуват повече кристали, изпарете течността, за да възстановите възможно най-много.
Обикновено събирам кристалите, образувани на стайна температура, преди да ги сложа в хладилника, тъй като охлаждането в хладилника е по-бързо и кристалите стават по-малки.
Надявам се, че съм отговорил на въпроса ви.
В противен случай ми кажете.
Наздраве