Question Otázka týkající se způsobu výroby pervitinu v Mexiku!

coke199

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Lidi, díval jsem se na tento dokument: /threads/the-crystal-meth-road-video.198/.
Ale mám otázku
V tomto videu se mluvilo o některých chemických látkách zasílaných z Číny, například (CAS 288573-56-8), které se používají k výrobě pervitinu v Mexiku.
Co je to tedy za chemikálie a lze je ještě získat z Číny a vyrábět z nich pervitin na místě? Je tato chemikálie zakázaná? Jak vůbec přeměnit tento prášek na metamfetamin?

Děkuji za pomoc.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
873
CAS 288573-56-8 je prekurzor fentanylu, v tomto videu je chyba. Myslím, že měli na mysli glycidáty nebo APAAN, z nichž se snadno získá BMK, který se pak redukuje na metamfetamin.
Doufám, že do Nového roku zveřejníme podrobná a srozumitelná videa na téma syntézy pervitinu různými způsoby.

coke199

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17

Děkujeme za vaši odpověď.
Četl jsem nějaké články o používání "fentanylu pro pervitin", zjistil jsem, že se prostě pervitin řeže fentanylem, protože je levný, snadno se shání a je velmi silný.
Říkali tomu "metamfetamin s fentanylem".

Takže si myslím, že je to jen řezná látka, ne surovina pro výrobu.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
110
Řezání pervitinu fentanylem je extrémně nebezpečné. Higgs, co je to přesně `glycidáty`, je to název skupiny molekul? Pokud ano, která přesně je nejlepší pro získání BMK? děkuji.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,357
Deals
1
Ahoj. "Glycidáty" jsou estery, které ve struktuře molekuly obsahují 2-methyl-3-oxiranovou skupinu.