Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Δοκιμή ούρων Crystal Meth

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Γεια σας παιδιά και κορίτσια

Έχω συνέντευξη για δουλειά σε 2 μέρες και υπάρχει πιθανή εξέταση ούρων. κάπνισα χθες λίγο κρύσταλλο και αναρωτιόμουν αν θα το ανιχνεύσουν στα ούρα μου;

Arti3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
1 Καπνισμός πίπας ...; Κανένα πρόβλημα, σε 2-3 ημέρες είναι έξω! Τα περισσότερα είναι έξω μετά από 24 ώρες! Με ούρα!

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Ναι, ο καπνός της πίπας.
Ευτυχώς δεν έκαναν τεστ αλλά για να είμαι σίγουρος δεν θα καπνίσω μέχρι να μου πουν αν πήρα τη δουλειά ή όχι

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
454
στη χειρότερη περίπτωση απλά πάρε συνθετικά ούρα ή πάρε καθαρά ούρα από έναν φίλο, αλλά όπως είπε και η πρώτη απάντηση μάλλον θα έχει βγει μέχρι τότε. καλή τύχη θο 🙏

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Ευχαριστώ ευτυχώς δεν έκαναν τεστ γιατί δεν μοιάζω με ναρκομανή LOL ! αν ήξεραν μόνο τα πράγματα που κάνουμε στο σκοτάδι🤣

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
102
Deals
28
Η μεθαμφεταμίνη μπορεί συνήθως να ανιχνευθεί στα ούρα έως και 3-4 ημέρες μετά τη χρήση , μερικές φορές περισσότερο ανάλογα με παράγοντες όπως η συχνότητα χρήσης και ο ατομικός μεταβολισμός και τα κιλά. , υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία αλλά δεν υπάρχει εγγυημένος τρόπος για να την εξαλείψουμε εντελώς από το σύστημά μας σε μόλις 2 ημέρες. πίνουμε άφθονο νερό και τρώμε φρούτα και λαχανικά , επίσης να κάνουμε λίγη άσκηση για να βοηθήσουμε το σώμα μας να μεταβολίσει το ναρκωτικό πιο αποτελεσματικά. αλλά και πάλι , 2 ημέρες είναι μικρό χρονικό διάστημα , καλύτερα να πάρουμε λίγο χρόνο ή κάποια καθαρά ούρα