1. Νομίζω ότι είναι D-μεθύλιο. Δεν είμαι χημικός και δεν το έχω αναλύσει ποτέ, αλλά θα πρέπει να είναι αυτό.
2. Χρησιμοποιώντας ακετόνη και νερό, περίπου 20 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, χρησιμοποιώ 1dl ακετόνης και το θερμαίνω λίγο πριν το σημείο βρασμού. Στη συνέχεια, κατά μέσο όρο χρησιμοποιώ 8 - 9,5ml νερού και ανακατεύω καλά μέχρι να διαλυθεί σχεδόν όλη η μεθαδόνη.
Στη συνέχεια καλύπτω με αλουμινόχαρτο και μεμβράνη και τυλίγω το δοχείο μου με 1 πετσέτα κουζίνας για να επιβραδύνω τη διαδικασία ψύξης.
3. Προς το παρόν αφήνω να κρυώσει για 4 έως 6 ώρες στον καθαρό αέρα, ανάλογα με την ποσότητα (10 - 20g).
Στη συνέχεια είτε μαζεύω τα θραύσματα πριν συνεχίσω τη διαδικασία ψύξης στο ψυγείο (το δικό μου έχει ρυθμιστεί στους 3°C) και μετά στην κατάψυξη, είτε βάζω όλο το πράγμα κατευθείαν στο ψυγείο και μετά στην κατάψυξη...
Αν το αφήσετε να κρυώσει μόνο σε θερμοκρασία δωματίου θα χάσετε πολύ προϊόν.
Συνεχίστε την ψύξη όπως περιγράφεται για να ανακτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο προϊόν.
Όταν δεν σχηματίζονται πλέον κρύσταλλοι, εξατμίστε το υγρό για να ανακτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.
Συνήθως συλλέγω τους κρυστάλλους που σχηματίζονται σε θερμοκρασία δωματίου πριν τους βάλω στο ψυγείο, καθώς η ψύξη στο ψυγείο είναι ταχύτερη και έτσι οι κρύσταλλοι γίνονται μικρότεροι.
Ελπίζω να απάντησα στην ερώτησή σας.
Διαφορετικά, πείτε μου.
Στην υγειά σας