Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

5cl szintézis készletek porcelán

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
173
5c材料

①. Fő összetevő, 1kg
②. dmf, 2,5-3 liter (68-12-2)
③. Kálium-karbonát, 700 g (584-08-7)
④. 5-Brom-1-pentén , 514 g (1119-51-3)

Lépés:
Adjunk ①②③-t a reakciós lombikba, keverjük, melegítsük 60-70 fokra,
Lassan adjuk hozzá a ④-t, reagáljunk 2-3 órán keresztül, hűtsük le szobahőmérsékletre.

Hogyan kapjuk meg a készterméket:
1. Adjuk a reakcióoldatot kevergetés közben jeges vízbe, és lassan adjuk hozzá. A kapott por a késztermék.

2. A reakcióoldatot kétszer extraháltuk diklórmetánnal és vízzel, szárazra koncentráltuk, 1,5 kg etanolt adtunk hozzá, 1-2 napra hűtőszekrénybe tettük, és kristályos port kaptunk, amely a késztermék.

Az első fajta késztermék nem olyan jó, mint a második fajta jó.

berendezés:
①. 50 literes reaktor,
②. 20 literes rotációs elpárologtató,
③. fagyasztó,
④. Szívószűrő (centrifuga),
⑤. Extrakciós és kristályosító hordók 60 liter, 4 db,

dirtred

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
a rotációs elpárologtatót vagy desztillálót nehéz használni

caos420

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
mi a fő összetevő cas száma?

Redroom

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Deals
1
2709672-58-0

Bazooka90

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Sikerrel jártál ezzel kapcsolatban? Találtál már szállítót?

orgasmatron

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Pontosan egyetértek azzal, amit mondasz. Azt hiszem, megvan a prekurzor, amiről beszélsz, és úgy tűnik nekem, hogy ugyanaz, mint az 5cl. Igazad van abban, hogy 5-brom-1-penténnel reagálva 5cl-t kapunk, amit lehetetlen kristályosítani, és beszámoltam arról, hogy ugyanezt a prekurzort 1-brom-5-fluoropentánnal reagáltattam, és egy erősebb terméket kaptam, és feltételezem, hogy ez 1971007-89-2, az S-izomer (vagy esetleg racém keverék, cas 1715016-75-3?). Némi tesztelés után mindkettőnél nagyobb hozamot tudtam észlelni, ha szárított és frissen desztillált DMF, frissen szárított karbonát és argonáram alatt vittem. Nem tudom pontosan meghatározni, hogy mennyivel, de a hagyományos noid analízis gép kiírja az eredményeket megkérdőjelezhetetlen adatokkal, mint például "DUUUUUUUDE I CANT MOVE", majd egy tipikus folyam memóriadump, amely legalább mintegy 21,75%-os hozamnövekedést jelez*.
Még egy megjegyzés és kérdés, úgy néz ki, mintha egy MDMB-5br-inaca járna körbe előfutárként, talán a szabályozás kijátszására. A kinézete másnak tűnik, erősen sárga. Valaki hallott vagy tud róla? Valami javaslat egy gyakorlati tesztre vagy módszerre, amivel ezt a Br jelenlétet meg lehet állapítani? A praktikus alatt azt értem, hogy nem FTIR, HPLC-MS, NMR vagy hasonló van a garázsban az eszterga mellett, ahol az ember autójának kellene lennie.

* ez a dokumentum csak szórakoztató célokat szolgál, semmilyen információt nem szabad komolyan venni, hacsak nem vagy idióta**.
** ha idióta vagy, ne vedd komolyan ezt a dokumentumot.

BackstagePanther

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Helló barátom, és köszönöm válaszát és idejét. Megvan ez az előfutár. 5BR-INACA (ADB-INACA), és várom az alkil-halogént, hogy elkezdhessem a kísérletezést. (Olyan nehéz megtalálni). I'll definatelly tartani ezt a témát frissíteni minden kísérletről és eredményről ezzel a prekurzorral. Csatolom a nómenklatúrát. De... Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a brómatommal kapcsolatban a gyűrű 5. pozíciójában. Az elegyet 70° - 75° C-on melegítve biztosan NEM fog felszakadni ez a szén - bróm kötés. Tehát van egy kis elképzelésem , hogy míg az 5-brom-1-fluoropentén, vagy a pentán, vagy a bróm-bután visszaszerzi a gyűrű nitrogénjéhez kapcsolódó hidrogént, addig a végtermékben megmarad ez a bróm atom. Függetlenül a névtől, amely lehet például 5BR-ADB-5FLUORO...(valami), ez a brómatom ott, csökkentheti a hatékonyságot. Gondolom, majd meglátjuk. Nekem is megvan ez az 5br inaca (vagy adb-incaca) prekurzor 2 különböző tételből, és hozzáférhetek az NMR-hez. Tehát mind a prokurzorok, mind a keletkező kristály vagy szilárd anyag (ha sikerül természetesen) részletesen el lesz magyarázva vagy itt, vagy egy vidben.

Attachments

• 5WIFec1EC6.png
    5WIFec1EC6.png
    13.3 KB · Views: 384

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Most találkoztam egy beszállítóval, aki el akarta adni nekem az 5cl fő prekurzorát és a többi vegyi anyagot, de egy kicsit szkeptikus vagyok. A csalás kockázata túl nagy...!

sirmtr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
igen, a recept igaz, de milyen végtermék jön ki a reakcióból? Tudja valaki, hogy elemezték-e a laboratóriumban?

sirmtr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Milyen anyag jön ki a fenti reakcióból?

sirmtr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Tudja valaki, hogy milyen anyag jön ki a fenti receptből és azok szintéziséből? laboratóriumban elemzett?

Tudja valaki a végtermék kémiai képletét vagy nevét?

sgbaker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nemrég próbáltam ki ezt a szintézist, bár a termék aktív volt, észrevettem, hogy sok nyersanyag maradt, 5 óra keverés után. Nem reagáltak? Nem tudom.
Ha azok voltak, úgy tűnik, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát.

Valami tipp srácok?

Mr.Ben

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Deals
2
5cl prekurzor ,ugye?

ging6910

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Vettem egy készletet, és van egy olajos termék, amely nem szilárd dózisok bárki tudja, hogy van, hogy ez a késztermékhez jutott

Albert A

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Üdvözlök mindenkit!
Érdekes tudni, hogy sikerült-e valakinek a fent felsorolt egyszerű szintézissel az MDMB-INACA-ból az MDMB-INACA
MDMB-4en-PINACA végterméket ?

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
173
Igen

Albert A

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
elegendő-e a prekurzor DMF-ben történő melegítése 5-brom-1-penténnel és kálium-karbonáttal 3 órán át 60-70 fokon, ahogy a szál elején írták, vagy szükséges további lépések a szintézisben?

Iris HeScam

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Deals
8
forró eladás egy egész sorukról, üdvözöljük a megkeresést!