Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Kokain orrspray

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
104
Üdvözlöm a szakértőket!
Gondolkodtam a kokain orrspray-n és találtam egy csomó információt a Bluelighton és másokon, de úgy tűnik, hogy a kokain HCL gyorsan lebomlik vízben/alkoholban.
Tehát az oldott kokaint nem lehetne 24 óránál sokkal tovább tárolni?

Ismer valaki más módszert a kokain folyékonnyá tételére, ahol a kokain nem bomlik le, de még mindig orrspray-n keresztül ködözhető?

Az általam találtak alapján az a feltételezésem, hogy a készítményt nem sokkal azelőtt kell elkészíteni, mielőtt elindulnánk oda, ahová az anyagot el akarjuk érni, és csak annyit kell készíteni, amennyi az adott útra elegendő, a kokain és a víz arányaként körülbelül 15-30 mg-ot használva orrpumpánként (0,14 ml).

Ez azt jelentené, hogy 2,24ml 16 adag 30mg-os adagot biztosítana (500mg kokain).
Várhatóan több értelme lenne megfelezni az arányt, és 15mg-ot kapni dózisonként és 32 dózist 4,48ml vízzel.

Feltételezem, hogy a vízben való gyors lebomlás miatt kis mennyiségű kokain van.

Ez a gondolkodás szilárd, vagy tud valaki más folyadékot, amit be lehetne lélegezni, ami nem okozná a koksz lebomlását?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
104
Úgy terveztem, hogy desztillált vizet használok, de úgy döntöttem, hogy 0,9%-os sóoldatot használok, hogy könnyebb legyen a nyálkahártyának. Az alacsony %-os oldat azért van, hogy a só ne akadályozza a felszívódás irányát, a 7% vagy 9% valószínűleg a membránból vizet vonz a nyálkahártyába, ami szerintem a felszívódás ellen hatna.