Metamfetamin és amfetamin szintézisek módszereinek összehasonlítása

Jordan Belfort

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
62
Miért mondja az Al/Hg, hogy csak max 100 gramm ? akkor lehet csinálni, hogy a reakció akár 200L egy alkalommal..... és a hozam csak 80 százalék a helyes arányok, különösen, ha használja a nitro, mint oldószer és a forrás a metilamin ofcourse ez keveredik sokkal jobb, mert nem forralja a metilamin a reakció, mint a GENERÁCIÓKAT

Jordan Belfort

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
62
Keverje össze jobban, mert az olajjal és a metanollal aezotrópot készít.

View previous replies…

Fernandohatescorn

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Szia a Leckart meth reakció p2p N-formával azt mondja, hogy 30-38% élesztő lehetséges egy magasabb élesztő és milyen százalékos?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,447
Deals
1
Nincs nyírségi reakció? Kíváncsi vagyok, hogy az efedrin prekurzorok indításához hogyan viszonyulna a synthing egy efedrin prekurzorhoz 🤔

GhostChemist

Expert
Reaction score
385
A nyírségi reakció később

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,447
Deals
1
18 months ago, I wrote that. I've learned a lot. There's still along way to go, but a birch reaction in the strict sense is our of the range of most drug cooks, and what you see people doing to make meth is more of a "birch-like reaction" or I like to call it the solvated electron, although that's about as big a mis-monoker as saying it's a birch. The lithium/ammoniated nonpolar solvent shouldn't even work, but I've seen it with my own eyes. You guys ever get to this method?

jasper

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
tudsz egy videót készíteni a NaBH4 folyamatról nem jó kémiai háttérrel, de nagyon szeretné megtanulni ezt a módszert

Methodman

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Van néhány mellékes kérdésem. Milyen módszerekkel lehet jobb felszerelést készíteni. Nem hiszem, hogy a végmolekula ugyanaz. Ezek a p2p. Én nem. Tudom, hogy mit csinálnak. De a csak nem az. Hollow. Pszeudo. Soha nem töltöttem egy napot alvás és. ...és eszem. Még a nyírfa is más volt, mint a hypo más, mint az ortho. De volt egyfajta szabvány. Ez eléggé js jó a lazsáláshoz. És a kiveréshez. Bármi ötlet?

sumof666

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Ha u vásárolni "felszerelés", ami a piacon(és én gondolomSaját) úgy gondolom, hogy nem több, akkor
20%-a a "felszerelésednek" a VALÓDI felszerelés.
Attól függ, hogy a kereskedő általában találsz valószínűleg koffein, kreatin.
Egy másik tényező az, hogy milyen savat használtak az amfetamin só létrehozásához. Legjobb, ha a szulfát 6, akkor a biológiai hozzáférhetőség a legmagasabb, ha használt ortofoszforsav a kevésbé aviable a sejtek számára. Ha citromsavat használnának, akkor már egy evőkanálnyira is képes lennél érezni a rúgást.
Így látom én ezt
minden módszer, amely az Afreebase molekula létrehozásához vezet, hogyan kezelték és mit használtak a GEAR hígítására, attól függ, hogyan hat rád.
Számomra tiszta amf szulfát működik ugyanúgy, anélkül, hogy befolyásolná a módszert.

sumof666

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Ha u vásárolni "felszerelés", ami a piacon(és én gondolomSaját) úgy gondolom, hogy nem több, akkor
20%-a a "felszerelésednek" a VALÓDI felszerelés.
Attól függ, hogy a kereskedő általában találsz valószínűleg koffein, kreatin.
Egy másik tényező az, hogy milyen savat használtak az amfetamin só létrehozásához. Legjobb, ha a szulfát 6, akkor a biológiai hozzáférhetőség a legmagasabb, ha használt ortofoszforsav a kevésbé aviable a sejtek számára. Ha citromsavat használnának, akkor már egy evőkanálnyira is képes lennél érezni a rúgást.
Így látom én ezt
minden módszer, amely az Afreebase molekula létrehozásához vezet, hogyan kezelték és mit használtak a GEAR hígítására, attól függ, hogyan hat rád.
Számomra tiszta amf szulfát működik ugyanúgy, anélkül, hogy befolyásolná a módszert.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
173
Deals
31
Why all the sources tell different yields for amphetamine synthesis via Leuckart?

Chemtrail

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Great post !! Your a gentleman and a scholar!!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,447
Deals
1
I'd like to see how an electroreduction stacks up here, the fact that there's a lot less chemicals suggests it's cheaper to make, and therefor a better value