Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Szintézis és eladás

meribel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
15
Jó estét mindenkinek!

mindenekelőtt köszönöm a közreműködőknek az itt található források terjedelmét.

Van 2 kérdésem :

Szeretném elkezdeni a metamfetamin és az amfetamin szintézisét, és szeretném tudni, hogy vannak-e alternatívák olyan termékekre, amelyek nem könnyen megtalálhatók, mint például a P2NP (vagy a szintézis módja).

Már 2 hónapja rendszeresen látogatom a fórumot, ma döntöttem úgy, hogy regisztrálok.
Szállító vagyok (kokain és marihuána), de nem találtam meg, hogy hogyan működik az áru eladása, ha esetleg érdekel valakit?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Meribel

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Nem igazán tudom, hogy vannak-e alternatívák kémiai vegyületek az amfetaminhoz, de az én álláspontom lehet, de veszélyes lesz, hogy vegye, ha azt akarja, hogy ez a 2 amfetaminok kell tudni, ha nincs expirience ne is gondoljon a metamfetaminra, hogy 1 év kábítószer-szintézist igényel, ne feledje, hogy legyen óvatos a kábítószerekkel.

meribel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
15
Van tapasztalatom a kábítószer-szintézisben, valaki megkérdezte tőlem az amfetamint és a metamfetamint, ezért megyek rá!
Köszönöm a válaszodat, haver.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,249
Deals
1
Szia. A darknetes értékesítésre vagy a BB fórumon keresztül történő értékesítésre gondolsz?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,249
Deals
1
A @HEISENBERG részletesen tudott válaszolni Önnek. A sötét piactéren boltot készíthet, és ott eladhatja őket. Emellett saját weboldalt is készíthet, népszerűsítheti és eladhatja ezen a weboldalon keresztül.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,935
Deals
666
Ha kokain- és marihuánaszállító vagy, miért csinálnál metamfetamint és amfetamint?
De ha mégis, szakértőink segíthetnek Önnek a szintézissel és a prekurzorokkal kapcsolatban.
Ami az értékesítést illeti, ez egyszerű, adja el ugyanazoknak az embereknek, akiknek a kokaint és a marihuánát adja el. Vagy hirdessen nálunk, egy jó termékre gyorsan talál vevőket.

meribel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
15
Üdvözlöm, uram!

Az általam szállított marihuána a saját üvegházamból származik, a kokaint pedig közvetlenül a termelés után gyűjtöm be.
Jelenleg metamfetamin/amfetamin iránti kéréseket kapok, és továbbra is biztosítani szeretném a "házi" minőségi garanciát.

Az eladáshoz, az internet segítségével bővíteni a látókörömet egy olyan dolog, amire már gondoltam, és az Ön fórumára esve, amely komolyan tűnt nekem, arra gondoltam, hogy átlépem a lépcsőfokot.

Mindenesetre köszönöm a választ és köszönöm a fórum előadóinak, akik kiváló munkát végeznek.

Meribel