Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Miért nincsenek könyvjelzők Európában?

Шишка001

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Miért nincsenek könyvjelzők Európában? Admin elnézést, ha rossz helyen nyitottam meg a témát. Szóval. Miért Európában csak a sok tapasztalatot teszik bele egy kincsbe? A könyvjelzők kényelmesebbek és biztonságosabbak az eladó számára.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,936
Deals
666
Könyvjelzők = holtpontok ?

Ha igen, a kábítószerek eladása halott cseppeken keresztül történik, amikor a nagykereskedelemről van szó.
Vannak olyan DNM-ek is, amelyek olyan eszközöket valósítanak meg, amelyek a kiskereskedelmi értékesítést holtpontokon keresztül szervezik.

Шишка001

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Igen, én csak Oroszországból jöttem. Nem tudok angolul. Oroszországban az értékesítés nagy része a Hydra webhelyen keresztül történik. Az összes értékesítés 95%-a így történik. Naponta több mint 100.000 eladás történik. Az oldal 6 éve működik. Nálatok egyáltalán nincs ilyesmi?

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
44

Országa köztudottan minden nem orosz ellenfél, ami akadályozza a Hydra nemzetközi jellegűvé válását. Senki sem használja a Hydra legkevésbé az orosz. És még az oroszok is nehezen bíznak egy olyan piacon, amelyet a saját kormányuk vezet. Úgy értem, legalábbis az USA Whitehouse piaca az XMR-t használta arra, hogy a felhasználókat a biztonság általános hamis érzésébe ringassa.

Az USA-ban a niggerek nem bíznak a halott cseppekben, mivel nagyon is tisztában vagyunk a CCTV-kkel.

Vegyük figyelembe, az egyetlen ok, amiért a Hydra úgy hangzik, mint a legnagyobb piacok, az a felfújt hamis számok miatt van.
Semmi sem olyan szokásos, mint amilyennek látszik.

Шишка001

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
A számok valósak. A hirdetés nagyon nagy volt. Oroszországban 10 évet kaphat a tárolásra. Ezért a kezeken keresztül csak barátoktól vásárolnak. És Oroszországban nincsenek ilyen szereplők. A hidrán dolgoztam. Igen, a Hydra valószínűleg a Kreml projektje. De nem ez az egyetlen tényező, amiért a nyugati oldalak kevesebbet élnek, mint a hydra. A Hydra minden nap a biztonságért dolgozik. És nem tartja az egyetlen szervert Lettországban, mint egy khanza.

Шишка001

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
A fordító ferdén fordít, de azt hiszem, érti, amit mondok. Oroszországban csak a darkneten lehet eladni. A szigorú törvények miatt.

Шишка001

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Értékesítőként dolgoztam rajta. Én itt élek. Mindent kívülről-belülről ismerek. Mi a legnagyobb erőforrása? Egy linket kérek. Át akarok menni hozzád.

Шишка001

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Itt nem nevetni kell, hanem sírni. Amikor lefedik a telephelyét, kikényszerítik, hogy senki sem tartotta be a biztonsági óvintézkedéseket. Szerverek Lettországban. Ez nem változott. Egy személyes laptop használata egy könyvtárban az otthonához közel ...

Шишка001

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
A postai úton történő elküldés általában elbaszott. Van 5 percünk, és megvettük a területemen. A függők egy kicsit akarnak venni, és 1-5 grammot vásárolnak éjszakánként. De végül is éjszakánként 2-5 megrendelés történik.

Hans-Dietrich

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47

Az ottani törvények nagyjából megegyeznek az USA-ban érvényes törvényekkel. Csak a marihuána tilos, ahogyan más kábítószerek is. Egy jointért pénzbírságot, háromért börtönt kapnak.

PS: Ez a Google jó angolul )))))) és nem az övé ))

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
44

A láncelemzéssel foglalkozó kutatók azt jósolják, hogy az XMR-hez vezető fel- és lehajtó rámpákon elég palackozóval a felhasználók nyomon követhetők.
Hála Istennek, van elég nem KYC/AML-kompatibilis tőzsde, hogy lefoglalja őket a Coinbase, a Kraken vagy a hasonlók gyakorlásával.

MuricanSpirit

Don't buy from me
New Member
Reaction score
51
Emlékszem, hogy volt egy demostration (feltöltve a redditre), de tudni kell a recpiment címét, és csak azt kapják ki, hogy _mikor_ történik. De utána lehet küldeni a monerót egy másik monero címre, amit te irányítasz.

Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy ugyanarról az exploitról beszélünk. Összességében a monero még mindig a legbiztonságosabb cc.

Spain

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
A Monero kétségtelenül sok kereskedő életét mentette meg.