- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 105
Sveiki draugai,
Gavau likusią įrangą, reikalingą laboratorijai pradėti eksploatuoti. Ji įrengta mūsų rūsyje, atitvėriau dalį ir aptraukiau ją dailininko plastiku, ji primityvi, bet tarnaus savo tikslui. Turiu:
Kaip apšilimą norėčiau susintetinti savo druskos rūgštį, tai atrodo gera pradžia. Turiu nitrilo pirštines ir naują prabangų visą veidą dengiantį respiratorių su atitinkamais anglies filtrais.
Manau, kad paskutinė įranga, kurios man reikia, yra dūmų gaubtas. Nusipirkau skardos lakštų, kuriuos supjaustysiu ir sumodeliuosiu į dėžutę, nudažytą epoksidiniais dažais. Man reikia PTFE vamzdelių ir ventiliatorių dūmams išnešti per lauko durų laiptinę, ir tai turėtų būti paskutinės dalys, kurių, mano manymu, man turėtų prireikti.
Esu atviras visiems patarimams, tačiau mane ypač domina tai, ką apie šį įrenginį mano @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre ir @WillD.
Aš esu alkanas KŪRYBOS!!!
Gavau likusią įrangą, reikalingą laboratorijai pradėti eksploatuoti. Ji įrengta mūsų rūsyje, atitvėriau dalį ir aptraukiau ją dailininko plastiku, ji primityvi, bet tarnaus savo tikslui. Turiu:
- tuščią gėrimų šaldytuvą, kurio temperatūra šiuo metu yra apie 19°F
- 2024B-01 (apie 2001 m.) Welch vakuuminį siurblį - dar nežinau, kaip jį naudoti...
- Ėduonėlių rinkinys 5 vnt. (50 ml, 100 ml, 250 ml, 400 ml, 600 ml)
- Dar du ąsotėlių rinkiniai, 1k ir 2k - jie abu sudužo vežant, todėl jų vis dar laukiama, bet jie nėra būtini norint pradėti darbą.
- 2 100-2000 aps/min. laboratorinės maišyklės, 180 W kaitinimo galia 716℉ Maišymo kaitvietė, 55 colių ilgio
- 2000 ml storasienis kūginis atskiriamasis piltuvėlis su 29/32 jungtimis ir PTFE kamščiu - 2 l
- 3 kaklelių kolba su apvaliu dugnu RBF, su 19/22 vidurio ir šonine standartine kūgine išorine jungtimi (2000ML)
- 24/40 chemijos stiklo indai 32 dalių chemijos laboratorinių indų rinkinys 250 1000 ml, skirtas distiliavimui, atskyrimui, gryninimui, sintezei - šiame rinkinyje yra "Vigreux", "Allihn", "Graham" ir "Liebig" kondensatoriai, taip pat kitas mažesnis skirstomasis piltuvas ir įvairios 2 ir 3 kaklelių kolbos.
- Laboratorinis vakuuminio filtravimo distiliavimo aparatas, 2000 ml filtravimo kolba, 300 ml graduotas piltuvas
- Dieve, palaimink internetinius lošimus
Kaip apšilimą norėčiau susintetinti savo druskos rūgštį, tai atrodo gera pradžia. Turiu nitrilo pirštines ir naują prabangų visą veidą dengiantį respiratorių su atitinkamais anglies filtrais.
Manau, kad paskutinė įranga, kurios man reikia, yra dūmų gaubtas. Nusipirkau skardos lakštų, kuriuos supjaustysiu ir sumodeliuosiu į dėžutę, nudažytą epoksidiniais dažais. Man reikia PTFE vamzdelių ir ventiliatorių dūmams išnešti per lauko durų laiptinę, ir tai turėtų būti paskutinės dalys, kurių, mano manymu, man turėtų prireikti.
Esu atviras visiems patarimams, tačiau mane ypač domina tai, ką apie šį įrenginį mano @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre ir @WillD.
Aš esu alkanas KŪRYBOS!!!