Pēc sarunām ar soldadoDeDrogas nav jauns bišu. Bet, iespējams, mācību kāpurs. Bez aizvainojuma mēs visi sākām pa lielākai daļai no streikiem TS2 grāmatās. (Tas attiecas uz visiem pārējiem), jo viņš alreadly ieguva padziļinātu sarunu.
Anyways kad runa ir par šo reakciju tas var vērtēt daļēji viegli un saprast no EASY kādam, piemēram, man, kas ir starpposma viegli grūti par jaunu commer
Tas viss steemed no post.2 nedēļas atpakaļ
Notdrugs
Nedaudz atpakaļ dzirdēju, ka dažās laboratorijās izmantoja naproksēnu (kā NPL) kā enantišķīsto skābi. Bet es neesmu varējis atrast nekādu informāciju par šo metodi, tāpēc es tiešām nevaru droši apgalvot.
Es rakstu...
u/Notdrugs
Iespējams, pamatojoties uz šo atreferējumu? Kā jau teicu iepriekš... triks ir atrast lētāko optiski aktīvo skābi, kas saistīsies ar vienu izomēru, bet ne ar otru, un kas mainīs šķīdību pietiekami, lai vienu no produktiem (vai tā būtu nereaģējusī brīvā bāze, vai reaģējušais amīds, sulfonāts vai kas cits) varētu izskalot citā šķīdinātājā (tādā, kas nav sajaucams ar pirmo šķīdinātāju), lai rezultātā viens izomērs izšķīdinātu pirmajā šķīdinātājā, bet otrs izomērs izšķīdinātu otrajā šķīdinātājā. Pamatojoties uz to, kas te teikts, ko jūs domājat.
h
ttp://www1.udel.edu/chem/sametz/Sa..._Diastereomeric_Salt_Formation__Naproxen.html
Tad ne narkotikas atbilde...
Notdrugs
- pirms 13 dienām - rediģēts pirms 13 dienām
Tas ir patiešām interesanti! Es redzu, kā šie iebildumi padara komerciālo ražošanu daudz vieglāku. Tas nav pārāk bieži, ka mēs saņemam "masveida ražošanas detaļas", kas iezīmētas pamatinstrukcijā, tāpēc paldies par to.
Vēlāk, šonedēļ
pat ja šķīdumā mononātrija d-tartrāts pēc tam ar d-metamfetamīnu priekšroku dod ūdenī šķīstošai sālei, bet l-metamfetamīnu (kas joprojām paliek brīvā formā) var ekstrahēt ar nepolāru šķīdinātāju...
Es domāju, ka jums ir problēmas ar izpratni... tas patiešām ir dzīvotspējīgs.
h
ttps://www.reddit.com/r/TheeHive/s/J1b0573Y7V
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/18ycbjh
1Azole
- Pirms 6 dienām
Naproksēns būtu interesants reaģents hirālu amīnu izšķiršanai.
PsychedStrawberry
- pirms 6 dienām
Kā tas nāk?
SunderedValley
- pirms 6 dienām
Tas jau ir darīts iepriekš IIRC.
Es ātrums lasīt diezgan grūti, bet vienprātība, šķiet, bija "darbojas ļoti labi dažreiz var izdarīt pat lētāk, izmantojot citas metodes". Vajadzētu būt vai nu šeit, drugnerds sub vai Vespiary.
1Azole
- pirms 6 dienām
Pieejams, enantiomēriski tīrs, noderīga karboksilskābes funkcionalitāte, liela pi sistēma, arilmetoksi, visi šie faktori liek domāt, ka tas varētu būt noderīgs kandidāts, un pēdējie divi deskriptori ir iemesli, kāpēc tas varētu būt īpaši interesants.
Tad kāpēc mans ziņojums ir labāks
Nē, es nesniegšu sīkāku informāciju, piemēram, temperatūru un laiku, tas viss ir oriģinālajā pāvesta peachy.
Nē, ja jūs varat iegūt DCM benzolu utt. utt. es jums nepateikšu piemērotu šķīdinātāju, ko izmantot, jo viss ir USE THE FUCKING SEARCH ENGINE Google, šeit strops utt... būs visas atbildes.
Un nē, es neaprēķināšu jūsu molus. Un, ja vēl 1 persona, kas jautā man specifisku laiku utt.....
Viņi tiks ignorēti viss ir labi dokumentēts
Vēlreiz visiem vēlreiz 1 reizi
Notdrugs
Pirms neilga laika dzirdēju, ka dažas laboratorijas izmantoja naproksēnu (kā NPL) kā enantišķīsto skābi. Bet man nav izdevies atrast nekādu informāciju par šo metodi, tāpēc es tiešām nevaru droši apgalvot.
Es rakstu...
u/Notdrugs
Notdrugs
- pirms 13 dienām - rediģēts pirms 13 dienām
Tas ir tiešām interesanti! Es redzu, kā šie iebildumi padara komerciālo ražošanu daudz vieglāku. Ne pārāk bieži mēs saņemam "masveida ražošanas detaļas", kas iezīmētas pamatinstrukcijā, tāpēc paldies par to.
atkal teorija L VICKS uz D met . Vai tas ir iespējams, jā. Vai kāds, kurš nav izstrādājis mdma ceļu, kas nav labi dokumentēts, to var izdarīt, jā. Vai kāds, kas jautā, vai var izmantot 40% etanolu , DSMO pret DCM utt. utt. viņi nav gatavi.
Vai jūs varat izgatavot MDA/MDMA no kafijas/kofeīnskābes vai tamlīdzīgi... jā. Vai 12 % raža attiecībā pret izmaksām šķiet dzīvotspējīga, ja piperonāla akatāts vai citi analogi ir centus par $ un var izgatavot piperonālu 1-2 soļos un no tā safrolu vai izosafrolu ... tikai tāpēc, ka jūs varat, nenozīmē, ka 10 g vicks inhalatoru būs "rentabli".
Jums varētu būt rakt ikvienam, kas lasa, bet ikvienam, kam ir izpratne par ts2, lai padarītu savu pašu prekursoru vai preprekursoru, tas ir jēga. Ja jūs sekojāt to kā karti un kompasu, nevis recepti
Lai gan visi vēlas, lai tā būtu A+B + šķidrums + siltums, lai ķīmiskā viela X, un tā darbojas 0-80-95% gadījumu.
Ir laiks, kad jūs mēģināt un padarīt kūku, bet padarīt maizi.
Piemēram, pievienojot 1 uz daudz ogļhidrātiem utt. utt. Pārkristalizēšana un polimorfisma vai atsevišķu entiomēru atdalīšana ir māksla pati par sevi.
Diemžēl mana lieta ir NOVEL MDMA un MDP2P ražošana un mazāk hirālu resultivācija, bet es varu lasīt pāvestu peachy pietiekami stāvēt ar 99% atbalstu un, ja kāds vēlas iekost caurumus, lai tā būtu. Un es runāšu, bet lūdzu ne kādi šķīdinātāja jautājumi vai aprēķini mols viss ir publicēts agrāk un tas ir def dzīvotspējīgs