Metkatinona (efedrona/βk-metamfetamīna) sintēze

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
77
Es mēģināju veikt šo sintēzi, un galu galā tā izskatījās un tai bija karameles konsistence. Nekādu kristālu vispār nebija. Es izmantoju tabletes, kas saturēja kukurūzas cieti, povidonu, laktozi un magnija stearātu. Tā vietā, lai pievienotu tabletes mikroviļņu krāsnī uzsildītam ūdenim, es tās pievienoju etanolam, tad etanolu iztvaikoju, un tas ieguva karameles konsistenci. Pēc tam karameļveida pseidoefedrīnam es pievienoju tādu pašu daudzumu ūdens, kā norādīts receptē. Pēc tam es rīkojos, kā norādīts receptē, bet krāsas izmaiņas parādījās uzreiz pēc 1-2 stundām, nevis pēc 8-10 stundām. Es tik un tā gaidīju 8 stundas, tad es to izfiltrēju un atstāju uz letes, un es gribēju pievienot hcl, bet es nevarēju, jo nebiju mājās, un galu galā es to pievienoju 3 dienas pēc maisījuma filtrēšanas. Es pievienoju 1,5 ēdamkarotes hcl, es mēģināju pārspīlēt, jo tajā laikā man nebija ph sloksnes. Pēc tam es izvārīju šķidrumu, un man atkal palika šī karamelei līdzīgā viela. Es mēģināju to pārkristalizēt acetonā, bet tas nedeva rezultātu, tā joprojām bija karameļveida. Kas izraisīja šīs sintēzes neveiksmi? Vai tā ir ar tabletēm, ekstrakcijas metodi, vai es pievienoju hcl pārāk vēlu, vai pievienoju pārāk maz hcl? Vai arī man šī sintēze izdevās un man vajadzēja tikai ļaut tai vēl nedaudz nožūt? Lūdzu, palīdziet.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
226
Could be the pills weren't extracted or properly enough. Or the final product was over acidified. I've never done this one as tina is better and reagents are more readily accessible.

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
77
I tried it a differen't time with proper ph management, I didn't extract the pills, I did it like in the synthesis, but when I evaporated the final mixture it was still caramel but when I added ethanol crystals came out and I separated them from the caramel and got like 2g of white crystals.