Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Synteza alprazolamu (Xanax). Mała skala.

Agilent1100DAD

Don't buy from me
New Member
Reaction score
81
Chciałem tylko zaktualizować was wszystkich; udało mi się zadziałać trochę magii i uzyskać te niesamowite, białe, długie kryształy. Zwiększyłem ilość materiału wyjściowego z 200 g do 20 g. Jutro otrzymam 5-litrowe naczynie reakcyjne! Jestem bardzo podekscytowany

2AvCYJxBVE
2RPFnaSwoi

Attachments

• awKBInSc7x.jpeg
    awKBInSc7x.jpeg
    1.3 MB · Views: 455
Last edited by a moderator:

mrfuszy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
24
I'm anyone wants one of these things I can order 4 more of them... Umm just saying will trade for products of something of equal value?

experimentsci

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Bardzo dziękuję za te informacje. Czy masz doświadczenie w produkcji Alprazolamu?

riderofapocalypse

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Doświadczenie tak, ale jest to ból w dupie (gaz azotowy, urotropina itp.) I lepiej jest znaleźć surowce (co jest trudne, Chiny deathrow / Indie duże grzywny). Po prostu zadawaj pytania, a ja postaram się wyjaśnić.

View previous replies…

tharra1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
I tried my luck with Chinese patent but during cyclisation as soon I add water , lumps get formed. At what temp should I add water

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
167
Udoskonaliliśmy technologię i pewnie uzyskujemy bardzo wysokie wydajności.
Z łatwością otrzymuję 2-amino-5-chlorobenzofenon z 4-chloroaniliny i chlorku benzoilu, które są bardzo łatwe do samodzielnej syntezy. Wydajność oparta na 4-chloroanilinie wynosi 68% 2-amino-5-chlorobenzofenonu (temperatura topnienia ~ 96-101 ° C)

Po otrzymaniu 2-amino-5-chlorobenzofenonu umieszczam go w reaktorze z obojętną atmosferą z suchym rozpuszczalnikiem i kroplami dodaję chlorek chloroacetylu mieszając pod chłodnicą zwrotną i schładzam. Po schłodzeniu, oddzielone kryształy przemywam rozpuszczalnikiem i rekrystalizuję w etanolu + wodzie. Po otrzymaniu pięknych igieł 2-(2-chloroacetamido)-5-chlorobenzofenonu o temperaturze topnienia 123-126 ° C....
Wydajność wynosi 82%

2-(2-chloroacetamido)-5-chlorobenzofenon musi zostać przekształcony w normetylodiazepam.
Robi się to bardzo prosto... 2-(2-chloroacetamido)-5-chlorobenzofenon umieszcza się w rozpuszczalniku i dodaje do niego chlorek amonu, a następnie Urotropinę. Całość poddaje się działaniu wrzenia z mieszaniem, po czym izoluje się i krystalizuje normetylodiazepam. Wydajność normetylodiazepamu wynosiła 76% przy temperaturze topnienia 217-219 ° C.

Następnym krokiem jest uzyskanie tionordiazepamu.
W tym celu pirydynę wlewa się do reaktora wyposażonego w rurkę z chlorkiem wapnia. Mieszając, włączam ogrzewanie i po osiągnięciu pożądanej temperatury dodaję dekasiarczek tetrafosforu... mieszam przez 10 minut i dodaję Normetylodiazepam w częściach. Po refluksie... schłodzić i zneutralizować.
Przefiltrować i rekrystalizować tionordiazepam z wydajnością 68% o temperaturze topnienia 240-250 ° C

Ostatni etap jest najprostszy.
Tionordiazepam > Alprazolam

Umieszczam tionordiazepam w reaktorze wyposażonym w rurkę z chlorkiem wapnia i wlewam suchy n-butanol do reaktora i dodaję acetylohydrazyd. Refluks, destylacja rozpuszczalnika i izolacja Alprazolamu. Otrzymałem biały półprzezroczysty hydrat Alprazolamu, o temperaturze topnienia ~ 120 ° C po rekrystalizacji w wodzie.
Moim zadaniem było jednak uzyskanie bezwodnego Alprazolamu. Suszę hydrat w temperaturze 65° przez 24 godziny i otrzymuję bezwodny alprazolam (kryształy straciły połysk), o temperaturze topnienia na termometrze 229-232°C.
Jeśli zostanie rekrystalizowany z bezwodnego rozpuszczalnika, otrzymamy kryształy w postaci luźnych długich igieł.
Wydajność suchego alprazolamu wynosiła ~75%

Tworzenie hydratu alprazolamu jest potwierdzone w widmie IR przez obecność szerokiego pasma OH przy 3420 cm - 1.
C17H13ClN4 - 2H2O (MW = 344,80).
Inna forma (prawdopodobnie solwat) krystalizuje z dioksanu z temperaturą topnienia 236-239 ° C,
i z chloroformu-metanolu o temperaturze topnienia 240-243°C, małe igły...

Posiadam kompletną technologię otrzymywania alprazolamu z wysoką wydajnością i niskim kosztem oraz dostępne odczynniki, które są łatwo dostępne w domenie publicznej.
Chętnie sprzedam taką technologię za $25,000

Pamiętaj, że 1kg alprazolamu da ci 500k tabletek z dawką 2mg, które kosztują co najmniej 3 do 5 dolarów na czarnym rynku. 1,5-2,5m $
Koszt takiego kilograma w produkcji to nie więcej niż 300-400$. Duża ilość rozpuszczalników jest regenerowana i ponownie wykorzystywana.

bigrob

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Szybkie pytanie dotyczące tego syntezatora
  • Wodzian hydrazyny (N2H5OH) 4 mmol, 0,2 ml
Ze względu na lokalizację mogę uzyskać 40-procentowy monohydrat hydrazyny, czy można go użyć?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,386
Deals
1
Cześć.
W jakim rozpuszczalniku?

bigrob

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
tak myślę, spróbuję znaleźć link

bigrob

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
my guess would be methanol since its commonly sold in it but u can just buy it pure or just the sulfate and then freebase