Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Głęboka sieć kontrolowana przez CIA, nie ma anonimowości

totkat123

Don't buy from me
New Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Nie mamy anonimowości w deepweb, CIA całkowicie kontroluje deepweb. nasz portfel bitcoin jest zarejestrowany i zweryfikowany. nie ma anonimowości, jest fałszywa. koniec.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
462
Musiałem użyć Google Translate, ponieważ wbudowany tłumacz z jakiegoś powodu tego nie wychwycił.

W każdym razie, zgadzam się, do pewnego stopnia. CIA, gdyby naprawdę chcieli, mogliby znaleźć WSZYSTKO o tobie. po prostu nie obchodzi ich to tak bardzo. jeśli jesteś głupi lub upierdliwy (np. handlarz narkotyków), zostaniesz aresztowany, ale poza tym powinieneś być w porządku. po prostu użyj tor lub pobierz tails OS lub cokolwiek innego. nie chcą marnować cennych zasobów na przypadkowego ćpuna. dostawałem narkotyki pocztą bezpośrednio na mój adres, zarekwirowano kilka paczek i nadal nic mi nie jest. dosłownie musiałem bardziej martwić się o moją mamę (z którą obecnie mieszkam) niż o federalnych. obrazek dope btw, bardzo ilustracyjny, ale to lowkey przestraszyło mnie, ponieważ właśnie się obudziłem x_X