Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Ekstrakcja pseudoefedryny

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Cześć chłopaki, mam kilka tabletek

składniki : Chlorowodorek pseudoefedryny 60 mg, wodzian chlorowodorku triprolidyny 2,5 mg.

Chcę wyodrębnić tylko pseudoefedrynę, czy ktoś wie, jak to zrobić?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
174
Ekstrakcja pseudoefedryny z tabletek farmaceutycznych (Sudafed).

Pseudoefedryna została wyekstrahowana z tabletek Sudafed przy użyciu etanolu, etanolu/metanolu (90:10% obj./obj.) i spirytusu metylowanego. Rozpuszczalniki zostały wybrane w odniesieniu do odpowiedniej tajnej literatury. Dla każdej ekstrakcji, jedna tabletka Sudafed została zmiażdżona przy użyciu moździerza i tłuczka i umieszczona w zlewce. Powłokę tlenku żelaza usuwano przez wielokrotne przemywanie acetonem (łącznie 10 ml), aż do zniknięcia całego czerwonego koloru. Aceton usunięto przez filtrację, a pozostałość pozostawiono do wyschnięcia. Rozpuszczalnik ekstrahujący (15 ml) dodano do zlewki, którą następnie przykryto folią aluminiową, a próbkę wytrząsano mechanicznie przez 15 minut. Próbkę pozostawiono na godzinę w temperaturze pokojowej, a następnie przefiltrowano za pomocą filtracji grawitacyjnej. Rozpuszczalnik odparowano, a powstałą substancję stałą zebrano.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methamphetamine-from-ephedrine-tablets.302/

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
1. łamać pigułki
2. Przemyć acetonem
3. Umieścić 90% etanolu/10% metanolu?

Czy dobrze zrozumiałem?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,384
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/ephedrine-extraction-from-pills-methods.2443/#post-8095

obwiju

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
Witam. Powiem ci, jak to robię, robię to od kilku lat. Powiem szybko. Tabletki na sprzedaż w Hiszpanii stopcold lub respidina. Zrobić drobny proszek. Przygotuj NaOH z wodą (musi mieć minimalną ilość wody, którą zwykle nalewam do nasycenia, a następnie dolewam wody podczas odnawiania, aż w telefonie zostanie trochę sody) w suchej butelce (możesz wlać naoh do perełek, zamknąć butelkę i wstrząsnąć, aby upewnić się, że nie ma już wody). Wyrzucamy naoh i dodajemy tabletki i stopniowo sodę, którą przygotowaliśmy, mieszamy i dodajemy więcej, aż powstanie pasta (żółty kolor, unikaj brązowego), a następnie mieszamy, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Dodajemy toluen i mieszamy. Ekstraktuję HCL, TYLKO HCL NIE DODAJĄC ŻADNEJ WODY. mierzę pH 3 razy. W ten sposób uzyskiwał 90% pseudo, prawdą jest, że w ciągu ostatnich 9 miesięcy uzyskał tylko 70% i tak naprawdę nie wiem dlaczego. Próbowałem wielu ekstrakcji i bez wątpienia ta jest najlepsza. Mam nadzieję, że dostarczyłem coś pomocnego.