Sinteza metcatinonei (efedronă/βk-metamfetamină)

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
77
Am încercat să fac această sinteză și a ajuns să arate și să aibă textura de caramel. Nu existau deloc cristale. Am folosit pastile care conțineau amidon de porumb, povidonă, lactoză și stearat de magneziu. În loc să adaug pastilele în apă încălzită la microunde, le-am adăugat în etanol, apoi am evaporat etanolul și a obținut textura de caramel. Am adăugat apoi aceeași cantitate de apă la pseudoefedrina caramelizată, conform rețetei. După aceea am procedat conform rețetei, dar schimbarea culorii a apărut imediat după 1-2 ore în loc de 8-10 ore. Am așteptat oricum 8 ore apoi l-am filtrat și l-am lăsat pe blat și am vrut să adaug hcl dar nu am putut pentru că nu eram acasă și am ajuns să îl adaug la 3 zile după ce amestecul a fost filtrat. Am adăugat 1,5 linguri de hcl și am încercat să depășesc limita, deoarece nu aveam benzi de ph la momentul respectiv. Am fiert apoi lichidul și am rămas din nou cu acea substanță asemănătoare caramelului. Am încercat să o recristalizez în acetonă, dar nu a funcționat, era tot caramelizată. Ce a cauzat eșecul acestei sinteze? Este vorba de comprimate, de metoda de extracție, de faptul că am adăugat hcl prea târziu sau prea puțin hcl? Sau am reușit această sinteză și ar fi trebuit să o las să se usuce un pic mai mult? Vă rog să mă ajutați.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
226
Could be the pills weren't extracted or properly enough. Or the final product was over acidified. I've never done this one as tina is better and reagents are more readily accessible.

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
77
I tried it a differen't time with proper ph management, I didn't extract the pills, I did it like in the synthesis, but when I evaporated the final mixture it was still caramel but when I added ethanol crystals came out and I separated them from the caramel and got like 2g of white crystals.