1. Cred că este D-metil. Nu sunt chimist și nu am făcut niciodată analiza acestuia, dar ar trebui să fie acesta.
2. Folosind acetonă și apă, aproximativ 20g de metamfetamină, folosesc 1dl de acetonă și o încălzesc chiar înainte de punctul de fierbere. Apoi, în medie, folosesc 8 - 9,5ml de apă și amestec bine până când aproape toată meth este dizolvată.
Apoi acopăr cu folie de aluminiu și folie adezivă și îmi învelesc recipientul cu 1 prosop de bucătărie pentru a încetini procesul de răcire.
3. În momentul de față las să se răcească între 4 și 6 ore în aer liber, în funcție de cantitate (10 - 20g).
Apoi fie colectez cioburile înainte de a continua procesul de răcire în frigider (al meu este setat la 3°C) și apoi în congelator, fie pun totul direct în frigider și apoi în congelator...
Dacă îl lăsați să se răcească doar la temperatura camerei veți pierde mult produs.
Continuați răcirea conform descrierii pentru a recupera cât mai mult produs.
Când nu se mai formează cristale, evaporați lichidul pentru a recupera cât mai mult posibil.
De obicei, colectez cristalele formate la temperatura camerei înainte de a le pune în frigider, deoarece răcirea în frigider este mai rapidă, astfel încât cristalele devin mai mici.
Voilà, sper că ți-am răspuns la întrebare..
În caz contrar, spuneți-mi.
Noroc