Po rozhovore so soldadoDeDrogas nie je nová včela. Ale pravdepodobne ide o učiacu sa larvu. Bez urážky sme všetci začínali vo veľkom od štrikovania kníh TS2. (Toto je pre všetkých ostatných), pretože už dostal hĺbkovú diskusiu.
Každopádne, pokiaľ ide o túto reakciu, môže to byť hodnotené ako poloľahké a pochopiť od EASY pre niekoho, ako som ja, čo je stredne ľahké až ťažké pre nové commer
Toto všetko steemed z post.2 týždňov
Notdrugs
Pred chvíľou som počul, že niektoré laboratóriá používajú naproxén (ako NSAID) ako enantiočistú kyselinu. Ale nepodarilo sa mi nájsť vôbec žiadne informácie o tejto metóde, takže naozaj nemôžem s istotou povedať
Ja som pátral...
u/Notdrugs
Pravdepodobne na základe tejto retorty? Ako som už povedal... Trik spočíva v nájdení najlacnejšej opticky aktívnej kyseliny, ktorá sa bude viazať na jeden izomér, ale nie na druhý, a ktorá zmení rozpustnosť natoľko, aby sa jeden z produktov (či už nezreagovaná voľná báza alebo zreagovaný amid, sulfonát alebo čokoľvek iné) mohol vymyť do iného rozpúšťadla (takého, ktoré je nemiešateľné s prvým rozpúšťadlom), takže nakoniec máte jeden izomér rozpustený v prvom rozpúšťadle, druhý izomér rozpustený v druhom rozpúšťadle. Na základe toho, čo sa tu píše, čo si myslíte.
h
ttp://www1.udel.edu/chem/sametz/Sa..._Diastereomeric_Salt_Formation__Naproxen.html
Potom nie lieky odpoveď...
Notdrugs
- Pred 13 dňami - Upravené pred 13 dňami
To je naozaj zaujímavé! Už vidím, ako tie výhrady výrazne uľahčujú komerčnú výrobu. Nestáva sa príliš často, aby sme dostali "podrobnosti o hromadnej výrobe" vymedzené v základnom návode, takže ďakujem za to.
Neskôr, tento týždeň
aj keď V roztoku potom d-tartrát sodný prednostne tvorí s d-metamfetamínom vo vode rozpustnú soľ, zatiaľ čo l-metamfetamín (stále zostávajúci vo voľnej forme) možno extrahovať nepolárnym rozpúšťadlom...
Myslím, že máte problém s pochopením... je to skutočne životaschopné
h
ttps://www.reddit.com/r/TheeHive/s/J1b0573Y7V
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/18ycbjh
1Azol
- Pred 6 dňami
Naproxén by bol zaujímavým činidlom na chirálne rozlíšenie amínov
PsychedStrawberry
- Pred 6 dňami
Ako je to možné?
SunderedValley
- Pred 6 dňami
Už sa to robilo predtým IIRC.
Rýchlo som to čítal dosť ťažko, ale konsenzus sa zdal byť "funguje veľmi dobre, niekedy sa dá urobiť aj lacnejšie pomocou iných metód". Malo by to byť buď tu, na drugnerds sub alebo Vespiary.
1Azol
- Pred 6 dňami
Prístupný, enantiomérne čistý, užitočná funkčnosť kyseliny karboxylovej, veľký systém pi, arylmetoxy, to všetko ho robí užitočným kandidátom, pričom posledné dva deskriptory sú dôvodmi, prečo by to mohlo byť obzvlášť zaujímavé
Prečo je teda môj príspevok lepší
Nie, nebudem uvádzať podrobnosti, ako je teplota a čas, to všetko je v pôvodnom papežovom broskyni.
Nie, ak môžete získať DCM benzén atď. atď. nebudem vám hovoriť vhodné rozpúšťadlo, ktoré treba použiť, pretože všetko je USE THE FUCKING SEARCH ENGINE Google, tu úľ atď... bude mať všetky odpovede.
A nie, nebudem vám počítať móly. A ak sa ma ešte 1 osoba, ktorá sa ma pýta na konkrétne časy atď...
Budú ignorovať všetko je dobre zdokumentované
Ešte raz pre všetkých 1 krát
Notdrugs
Pred chvíľou som počul, že niektoré laboratóriá používajú naproxén (ako NSAID) ako enantiočistú kyselinu. Ale nepodarilo sa mi nájsť vôbec žiadne informácie o tejto metóde, takže to naozaj nemôžem s istotou povedať
Ja som pátral...
u/Notdrugs
Notdrugs
- Pred 13 dňami - Upravené pred 13 dňami
To je naozaj zaujímavé! Už vidím, ako tie výhrady uľahčujú komerčnú výrobu. Nestáva sa príliš často, aby sme dostali "detaily hromadnej výroby" vymedzené v základnom návode, takže ďakujem za to.
Opäť teória L VICKS na D met . Je to MOŽNÉ áno. Môže to urobiť niekto, kto nemá vypracovanú cestu mdma, ktorá nie je dobre zdokumentovaná, áno. Môže niekto, kto sa pýta, či môže použiť 40% etanol , DSMO vs DCM atď. atď. nie je pripravený.
Môže sa vyrobiť MDA/MDMA z kávy/kyseliny kávovej alebo podobného... áno. Zdá sa 12% yeild to cost životaschopné, keď piperonal acatate alebo iné analógy sú centy na $ a môžu sa vyrobiť piperonal v 1-2 krokoch a odtiaľ safrol alebo izosafrol ... to, že môžete, neznamená, že získanie 10 g inhalátorov Vicks bude "nákladovo efektívne "
Možno budete musieť kopať pre každého, kto číta, ale každý, kto má pochopenie ts2, aby si vyrobil VLASTNÉ prekurzory alebo prekurzory, to dáva zmysel. Ak by ste to sledovali ako mapu a kompas, a nie ako recept
Zatiaľ čo každý chce, aby to bolo A + B + kvapalina + teplo urobiť chemickú látku X a funguje to 0-80-95% času.
Tam čas sa snažíte urobiť koláč, ale urobte chlieb.
Ako napríklad pridanie 1 na veľa uhlíkov atď. atď. Rekryštalizácia a separácia polymorfizmu alebo oddelených entiomenov je umenie samo o sebe.
Bohužiaľ, moje veci sú NOVÉ MDMA a výroba MDP2P a menej chirálna resulácia, ale dokážem čítať pápeža dosť broskyne, aby som sa postavil s 99 % podporou a ak niekto chce robiť diery, nech sa páči. A ja budem hovoriť ale prosím nie aké otázky rozpúšťadla alebo výpočty mols všetko je zverejnené skôr a je to def životaschopné